Between 2017. tavaszi-nyári kollekció

2017. április 14.
A Crash kollekció egy része alapvetően maszkulin, illetve unisex szabásvonalak mentén jött létre, amelyek sziluettje, vagy bizonyos részletei akár a múltba is visszanyúlnak.

Minden darabra jellemző azonban a legnőiesebb stílusjegyek ezzel együtt történő alkalmazása, anyaghasználatára pedig kizárólag a finom textíliák. Hétköznapi értelemben véve az egyes ruhadarabok megalkotása abból az életérzésből ered, amikor a nő belenyúl a barátja szekrényébe, és úgy érzi, annyira jól érzi magát a bőrében, hogy ma az ő XL-es pólójában, vagy a sport nadrágjában megy dolgozni, hiszen úgy is jól fog állni rajta.

A „Crash” kollekció különlegessége, hogy az öltözékek másik része kizárólag fehérneműkből áll, amelyek szofisztikált formában kerültek kialakításra. Ennek oka az -a manapság- igen vékony határvonal, amely a fehérnemű és a női felső ruházat között húzódik. A kollekció készítése során e vékony határvonal feszegetése szintén cél volt. Minőségi anyagok, különleges technológiai megoldások, és a kellő nőies vagányság, amely a szemlélet középpontjában állt.

Az egyes darabok részletkidolgozása különösen nagy hangsúlyt kapott. Csipke applikációk, muszlin betétek, layeres megoldások, fodor díszítés, és bedolgozott, multifunkcionális pántok formájában, amelyek különböző megkötése az öltözéket sokszínűsíti.

Kapcsolat: Facebook/betweenbrand
Showroom: Heinrich Udvar/ 1085 Budapest, Üllői út 32. Fl.1.

A teljes lookbookért kattints a képre!

Fotó: Botond-Téglás Zsófia
MUA / Styling: Csaba Erika
Haj: Bálint NIkolett
Modell: Lugosi Rozina