zagabo 2017. tavaszi-nyári kollekció

2017. május 11.
Ahol az egyéni utak összeérnek - Kurta Niké és az új zagabo kollekció találkozása.

Egy sortvásárlással indult, majd közös kampányfotózás lett Kurta Niké és Szabó Gabi első találkozásából. Niké és Gabi hasonló elvek mentén építik szakmai útjukat, és ez a képek megalkotásában is szerepet kapott. Színészet és design találkozik az AZITIZ kollekció fotóin.

Niké és Gabi megismerkedésének és a közös kollekciófotózásnak az Ylka Design Stúdió adott helyszínt, amely hat magyar designer márkának, köztük a zagabonak az alkotóhelye.
„Niké tavaly járt először az Ylkában, mert kinézett magának egy sortot a tavaszi zagabo kollekcióból. Nagyon jót beszélgettünk, és kiderült, hogy hasonló szemlélettel alkotunk – meséli  Gabi. – Mindketten a magunk útját járjuk, és a saját elképzelésünket akarjuk megvalósítani. Mindketten közönségnek dolgozunk, de a saját mércénknek akarunk megfelelni.”

Adott volt tehát, hogy Niké stílusához jól passzol a zagabo, adott volt a hasonló szemlélet, így egyértelmű volt, hogy kit kér fel először a márka a tavaszi kollekció arcaként. Ahogy egyértelmű volt a kampány iránya is: mindent a maga valójában kell bemutatni. Erre utal az AZITIZ kollekciónév is és ezért lett a fotózás helyszíne az Ylka az első találkozás helyszíne. A stáb minden részletben kerülte a mesterséges hatásokat, így a smink és a haj kialakításánál is a természetesség volt a fő szempont. A végeredményben pedig ott a romantika, a zabolátlan egyediség és a játék. Pont olyan, mint Niké és, amilyennek a Gabi tervezte zagabo darabok.

Az új AZITIZ női sorozat mellett a zagabo IPSILON vonalban a férfiaknak is új tavaszi-nyári kollekciót hozott a márka. 
zagabo AZITIZ lookbook és kampány:

A teljes lookbookért kattints a képre!


Fotó: Kovács Tamás Sándor
Smink: Kökény Juci @onoono
Haj: Matócsi Tibor
Styling: Skrionya Sára
Lookbook modellek: Sára @Face, Tamás @Free Faces

Kapcsolat: www.zagabo.com