The Naan Design 2017. tavaszi-nyári kollekció

2017. június 05.
A The Naan Design egy olyan fiatal kortárs design márka, amely szem előtt tartja a művészi értékeket és intellektualitást. A naan egy organikus és instant lelki táplálék, mely nélkülözhetetlen a mindennapok rohanó világában, fizikai formában ölt testet ruházaton és kiegészítőin keresztül.

Elsősorban az eleganciát és modernitást igénylő mai kortárs nagyvárosi nőknek készül, függetlenül korra és testalkatra. A kollekciók darabjai, kiegészítői kézzel készülnek, fókuszban a magas minőségű alapanyagokkal. A brand alapfilozófiája, hogy minden Nő, kortól és testalkattól függetlenül álmokkal, célokkal, vágyakkal teli és ezekért képes tenni! Ezért minden kollekció egy-egy értéket képvisel, hogy mindenki megtalálhassa azt, mely leginkább közel áll hozzá.

The Naan Design 2017-es tavaszi-nyári kollekciójára a tiszta mosolyban gazdag úttörő öröm érzése, túlburjánzott formák, izgalommal átitatott belső nyugalom és az élénk üde színek a jellemzőek. A tervező, Natasa Litvin, mindhárom irányvonal tervezésénél szem előtt tartotta a márkára jellemző értékközpontúságot, mely a különböző kollekciókban más és más módon öltött testet.

A márka mindhárom – a Pleasure in the Garden, a Plume Touché és a Plume Basic – 2017-es tavaszi-nyári kollekciójára elmondható, igazán merész, erősen vizuális érzékbomba. A kollekciók kampányfotóit átitatja a játékosság, felszabadultság, és vagány nőiesség.

Az izgató narancs, a puha barack és az érzéki babarózsaszín, az ezüst és aranybarna színárnyalatú bőrök és pamutselymek gondoskodnak arról, hogy a hosszú mély téli álomból az ébredés pillanatában feltörő örömkedv ezekkel a vibráló színekkel megfűszerezve igazán felélessze a női lelket.

A lookbookért kattints a képre!

Styling: Natasa Litvin, Fotó: Nerpel Nikoletta (Nerpel Photography), Smink: Szerencsés Gabriella, Gercosz Henriett Haj: Tóth Gyöngyi, Modellek: Cui Sissy, Czikora Kinga, Tóth Gyöngyi