Ooh my deer 2017. tavaszi-nyári kollekció

2017. június 15.
Az Ooh my deer új kollekcióját a Wabi-sabi ideológiájának szellemisége járja át, ami annyit jelent: a valóság szépsége, a tökéletlen tökéletessége. Ezen japán filozófia, nyugati kultúrkörben való értelmezése természetesen inspirációs forrásként értelmezhető, a cél az ideológia üzenetének a hétköznapokba való átemelése.Három, egymástól elválaszthatatlan mondatban fogalmazható meg a Wabi-sabi "érzés": Semmi sem állandó. Semmi sem befejezett. Semmi sem tökéletes.

Imperfect Beauty

Az Ooh my deer kapszulakollekcióját meghatározó ideológia, egyben a kollekció neve: Tökéletlen Szépség, amely foszló anyagvégekben, rátétként jelenik meg a ruhákon – rámutatva ezzel az idő múlandóságára, arra a természetes folyamatra, hogy mi magunk vagy tárgyaink, úgy ruhadarabjaink is velünk élnek, érnek. Ahogy életünket különböző események alakítják, úgy az általunk viselt ruhadarabok is részesei, egy-egy élménynek. Ezek a változások nem csak bennünk játszódnak le, de a mi kalandjainkkal ezeknek a tárgyaknak is történetük lesz. Egy-egy keletkező anyaghiba, vagy elhasználódó anyagvég, a velünk történt hétköznapi vagy éppen különleges és megismételhetetlen események lenyomatai.

Az Ooh my deer NŐ, azaz a Tökéletlen Szépség

Könnyed mégis tudatos. Érzékeny mégis határozott. Minden rezdülésében, apró gesztusában egyedi és megismételhetetlen. Olyan kortalan, belső-külső szépségének és tökéletlenségeinek tudatában lévő NŐ, aki szereti, érti és elfogadja a testét. Az Ooh my deer így látja a vásárlóját és kollekciói által ezekkel az üzenetekkel kívánja felöltöztetni testben és lélekben.

Ooh my Summer Sale

Június 15-én és 21-én az Ooh my deer nyári gardrób frissítésre hív: 30%-os kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a teljes tavaszi-nyári kollekció darabjait. Ezeken a napokon 16 és 20 óra között a WonderLAB-ben a hőn áhított maxi ruhákat, a variálható midi ruhákat és a közönség nagy kedvencét, a húzott derekú szoknyákat is megtaláljátok. (Infó ITT!)

A teljes lookbookért kattints a képre!