Lindamelinda 2017. tavaszi-nyári kollekció

2017. június 21.
A Lindamelinda legújabb, kortárs kollekciója eklektikus, nőies sziluetteket sorakoztat fel, melyek közt egyaránt feltűnnek sokoldalú alkalmi ruhák, és egyszerű vonalú body-k is, melyeket vonzó színeik még inkább kiemelnek.

Az ötlet alkotója, Linda, egy modern anya, aki folyamatosan a család és a munka közti egyensúlyra törekszik. Imádja kisfiát, aki napról napra inspirálja és motiválja őt a munkájában is – abban, hogy modern nőknek alkosson ruhákat.

Hogyan született a márka?

Linda Budapesten nőtt fel, és Cipruson vált nővé és anyává, így a városi stílus könnyedségét egyesíti a mediterrán falusi életérzés kifinomultságával. Miután sok különböző területen szerzett tapasztalatot, felfedezte: valódi hivatása a divat. Azért alkotta meg a Lindamelinda márkát, hogy divatérzékét hordható művészi alkotásokká változtathassa, így kényelmes, de mégis nőies sziluetteket létrehozva.

Misszió

Célja, hogy magas minőségű, igényes termékeket nyújtson a magabiztos nőknek, hogy az öltözékeiken keresztül kifejezhessék saját személyiségüket is. „Imádom a családomat, és imádom a kortárs divatot. A ruháim olyan nőknek készülnek, mint amilyen én is vagyok. Dolgozó anyáknak, akik szeszélyesek, szenvedélyesek, szétszórtak, de a harmónia mindig az életük része marad. A Lindamelinda-nők tökéletlenek, pontatlanok, de humorosak, figyelmesek, kíváncsiak és az életet művészetként fogják fel – meséli a tervező. – Meg szeretnénk adni vásárlóinknak azt a lehetőséget, hogy trendi, és könnyedén elegáns ruhákba bújhassanak; és egy stílust, melyet egyaránt viselhetnek az igazi divatőrültek, de azok is, akik szeretik a stílust, de még nem biztosak benne, hogyan tehetnék egyénivé az öltözetüket.”

Etikus divat

Az összes termék Magyarországon készül, etikus gyártási folyamatok során. Odafigyelnek rá, hogy kényelmes és praktikus ruhákat készítsenek. Az új kollekció lézervágásos technológiával készült, pontos, finom szabásvonalakat biztosítva a ruháknak, melyek így nem foszlanak. Az új kollekcióhoz az inspirációt Barcelona mesés környezete és építészete szolgáltatta; a gyönyörű város színei, a spanyol életérzés, az életkedvvel teli emberek és a tengerpart. A cél egy olyan kollekció létrehozása volt, mely egyesíti a mediterrán mindennapok kényelmét egy egyszerű, nőies, érzéki stílussal. A pasztell és az erős színek váltakozása pedig mindenkit elvarázsol.

A tervező, Linda szeretné átadni azt érzést, hogy kreációi által a nők kiemelkedjenek a szürke hétköznapokból. Ehhez olyan darabokat alkotott, melyek egyszerre kortársak, sikkesek, szofisztikáltak, mégis lezserek.

A teljes lookbookért kattints a képre!

Kapcsolat: lindamelinda.com
Üzlet: PUNCh Store, 1061, Budapest, Paulay Ede u. 15.