NON+ 2017. őszi-téli kollekció

2017. szeptember 29.
tikkasztó es fülledt nyári időszak után, jólesik egy kis lecsendesedes. Az ezernyi színben pompázó őszi természet hangulataihlette Kiss Saroltát, a NON+ tervezőjét. hogy megálmodja a márka 2017-es őszi szezonját fémjelző GREEN THERAPY kollekciót.

„A természet ereje lenyűgöző. Körülvesz, átölel, megnyugtat, letisztít, segít befelé figyelni, lecsendesedni. Föld színek,
visszafogott formák, puhán simogató kellemes anyagok jellemzik az őszi gyűjteményt” – mesélte Saci.

Ahogyan a NON+ daraboktól megszokhattuk, ebben az esetben is olyan egyedi és karakteres szettek készültek,
amelyek soha nem mennek ki a divatból.

Az image fotók jól szemléltetik, hogy a mindennapokban hordható igényes darabok, milyen tökéletesen illeszkednek a

természet világába. A képeken úgy tűnik, mintha egy modern, önmagával és a természettel is összhangban élő tündér
elevenedne meg. A lookbook képeken továbbra is a NON+ megszokott modellje látható, de ebben a szezonban
a kampányképekhez olyan különleges lányt kerestem, aki rövid frizurájával a vagányságot is képviseli” – mesélte tovább Saci.

Az őszi kollekcióra is jellemző letisztult, kényelmes, lezser ugyanakkor vagány vonalvezetés segít megtalálni, kihangsúlyozni viselője személyiségét, felszínre hozva annak saját egyedi stílusát. A megújulás mellett nem kell felülnünk a divat múlandó hullámaira: inspirálódjunk, építkezzünk belőle, de csak azt illesszük gardróbunkba, ami hozzánk a legjobban illik. Az öltözékünk az, ami összeköt a környezetünkkel – vagy éppen elválaszt tőle. Rajtunk múlik! Fontos tudni, hogy kik vagyunk, merre tartunk, és mit akarunk magunkról üzenni a világnak. A NON+ ezt az életszemléletet ülteti át a ruhák nyelvére, fogalmazza újra a minimalizmust, a visszafogottságba rejtett vagányságot.

A teljes lookbookért kattints a képre!


Hol: nonplusz.hu