Daige 2017. őszi-téli kollekció

2017. október 02.
A Daige új kollekcióját a tervező, Tóth Melinda nagymamája inspirálta.

„Az ő szekrényében lévő ruhákból, terítőkből és örökségi darabokból merítettünk ötleteket és mixeltük ezeket a márka legfontosabb irányelveivel és szabásvonalaival, hogy a könnyed elegancia és a laza sportos elemek kombinációja továbbra is kifejezésre jussanak és kényelmes, hordható ruhatárat alkossanak – meséli Tóth Melinda, aki nemrég szerepelt #StyleLife rovatunkban. – A nagymamát Viktória Piroskának hívják, ezért a kollekció címe az ő nevének a rövidítése.”

Az anyagokat illetően a virágos selyem, a fekete kordbársony,  a lágy fényű pamutszatén és a puha pamut anyagok dominálnak, melyek mellé egyedileg gyártott kötött kelmék is készültek. A színvilágot alapvetően az ősz meghatározó árnyalatai, mint a sötét okker, zöld, fekete, mélykék határozza meg, amit megtör és feldob az erőteljes piros és rózsaszín kombinációja.

A kollekció két legkeresettebb darabja a „Kiváló Dolgozó” hímzett mintás pulóver és az „Úgysem hiszek a férfiaknak…” nyomott mintás póló, melyekből limitált szériát készítenek, úgyhogy aki szeretne magának, siessen a Repertory-ba, az Alagút utcai üzletbe.

A teljes lookbookért kattints a képre!


Hol: daige.hu