GALLA 2017. őszi-téli kollekció

2017. október 03.
Galla Zoltán Péter divattervező erre a szezonra igazán különleges ruhákat készített. A 2017. őszi-téli GALLA kollekció darabjaiban tetten érhető az áttetszőség, a törékenység, megjelennek a hűvösebb színek, a fehér, a kék számos árnyalata, a szinte feketébe hajló mélykék, és az elhagyhatatlan fekete.

A Sarkvidék jeges szépsége és törékeny egysége ihlette meg Galla Zoltán Pétert, hogy 2017. őszi-téli kollekciójában ennek a különleges tájnak a részleteit ruhákba öntse. A kollekció darabjaiban tetten érhető az áttetszőség, a törékenység, a természet formáló ereje. Megjelennek a hűvösebb színek, a fehér, a kék számos árnyalata, a szinte feketébe hajló mélykék, és az elhagyhatatlan fekete. A futurisztikus modellek kiemelkednek a tömegből, azonban természetes anyaguk, mint a gyapjú vagy a pamut, a hétköznapok kényelmét nyújtják. Egységet képeznek a természet érintetlensége és a nyüzsgő metropolisz között, hogy azok is megtalálják kedvenc téli viseletüket, akik a különleges darabokat kedvelik.

A kollekcióban egyaránt találunk női, férfi és uniszex ruhadarabokat, amelyek az átmeneti időben és a hideg beálltával is kedvelt darabjaink lehetnek.

A teljes lookbookért kattints a képre!

Hol: shop.zoltanpetergalla.com