Prieston 2017. őszi-téli kollekció

2017. október 13.
A Regale Magnificence kollekcióval a márka szerette volna megszemélyesíteni azt a nőt, aki az őszben él. Azt, aki konzervatív társadalom álarcát viseli, mely valójában egy dacos, szenvedélyes személyiséget takar. A céltudatos nőt, aki játszi könnyedséggel siklik át az élet nehézségein, és aki naiv mosollyal az arcán indul neki az ősznek, tudván, hogy ő a ridegségben is lángra lobban.

Az erős színekkel, a határozott szabásokkal, és nemes anyagokkal már találkozhattunk egy korábbi kollekcióban, ami olyan közkedvelt még ma is, hogy úgy döntöttek közkívánatra visszahozzák, csupán új köntösbe bújtatva. A fazonok megrövidültek, a súlyos kristályokat felváltották fiatalosabb, lágyabb kristály applikációk, míg a játékos virágmintás anyagok és az áttört sejtelmes részletek ismét megjelennek.

A kollekció azoknak a nőknek készült, akik tudják mire vágynak, és azt meg is kaparintjak maguknak. Azoknak, akik imádják a különlegességet, és akik a minőséget rangsorolják előre. Akik imádnak selyembe, taftba, brokátba vagy pamutba burkolódzni, és érezni, hogy a ruha, amit viselnek, tökéletesen idomul a kecsességükhöz, kiemelve erényeiket, mégis teret engedve a sejtelmességnek és fantáziának. Érzékiség, szenvedély és kacér romantika árad a Regale Magnificence minden egyes darabjából!

A lookbookért kattints a képre!

43 fotó megtekintése


Hol: prieston.hu