Konsanszky 2018. tavaszi-nyári kollekció

2018. február 23.
Az Art in the Age of Automation klasszikus, elektronikus dallama a Portico Quartet interpretálásában, amelyben szinte hallható a vizualitás, ihlette a tervezőt legújabb kollekciója megalkotásában.

Az avantgarde és minimalizmus jellemzi a tavaszi-nyári kollekciót ismét, azonban most a márka szellemisége a ruhákba van kódolva, szó szerint. Pontosabban a Konsanszky név bináris kódját olvashatjuk egy elrejtett vagy el nem rejtett részletén a ruhadaraboknak.

A márkanév kódolása a 2018- as tavaszi-nyári öltözékek fő grafikai eleme. Az inspirációs zene modernitásában benne van az élet rejtélyessége, de egyben az új iránti nyitottság. A kollekció darabjai felcserélhetőek a két nem között: a női nadrágok férfi szabást kaptak, azonban a maszkulinitás nem uralkodik el a kollekción, sőt, a nőiesség minden ruhadarabban ott vibrál. Egy olyan vizuális infrastruktúrát jelenítenek meg az anyagkombinációk, amely a zenéből, a mértaniasságból, a márkát jelképező stílusjegyekből alkot egy teljes egészet. A modellek térbeliségében ott a kódolt titokzatosság, amelyben minden Nő megtalálhatja és fel- fedezheti a saját titkos nőiességét, rálelhet saját rejtett kódolt üzenetére. A fekete, fehér és bézs színek mellett irizál a láng narancs. Ez a kifinomult erőt konstatáló narancs szín szignifikánsan emelkedik ki a „nem színek” közül, a fekete és fehér darabokkal egymást erősítik és egyben lágyítják is.

A leheletkönnyű anyagok finomságának a Konsanszky számok adnak egy lookot. A mosható báránybőr, a hernyóselyem, a puplin, a pamut- és viszkózdzsörzé, a len, a pamut- vászon, az elasztikus jogging jeans anyagok együtt élnek az egyes modellek specifikus neveivel: Cryptonit, Wook, Phonix, Awake, Hybrid, Indira, Shade.

A teljes lookbookért kattints a képre!

26 fotó megtekintése

Hol: konsanszky.com