Abodi 2018. tavaszi-nyári kollekció

2018. április 06.
Abodi Dóra új, Interstellar congress kollekciójának főhősei a csillagközi kalandozásaik során felfedezik a szépség, a couture mesterség ellentétes pólusait, megdöntik a régi klasszikusokat és újakat hoznak létre.

A márkát ezúttal is inspirálta a retro sci-fik világa, az ufo kultusz, a régi hollywoodi világ csillogása, a barokk bevállalóssága, illetve a korai 2000-es évek. Lynch, Wes Anderson, Fassbinder és Fellini hősnői pedig egy új nőtípusban válnak eggyé: kíváncsiak, kortalanok, kalandvágyók,  hősiesek, akik képesek utazni az időben és a dimenziók között. Újradefiniálják a szabadságot, a függetlenséget, a fantáziát és az álmokat.

A kollekció figyelemreméltó darabjai a pöttyözést kapott francia tüllből készült ruhák, a kézzel festett, virágos sifon ruhák, illetve az egyedi hímzésekkel, megoldásokkal készült darabok, melyeket az Abodi által tervezett felvarrók, Swarovski kristályok díszítenek. Az őszi-téli darabok között számos  farmer is helyet kapott, de megtalálható köztük a bőrtollas, gót hatású bomber és az ellentétes, pehely-szerű couture bomberdzseki is.

Abodi tavaszi-nyári színpalettátját az elmosódott, fakóbb árnyalatok határozzák meg, mint például a testszín, a babarózsaszín illetve a hercegnős rózsaszín, ezek kiváló összhangban vannak a kollekcióban szintén felbukkanó világos szürke, neonsárga, sötétkék és a fekete árnyalatokkal. Abodi a ruhák mellett exkluzív kiegészítőket is piacra dob, vannak kristállyal kirakott arany nyakláncok, túlméretezett hold és csillag fülbevalók, illetve az ikonikus (trend-alert) ‘BAD CAT’ kalapok is kaphatóak lesznek babarózsaszín, kék valamint sötétkék színekben.

Kattints a képre a teljes galériáért!

32 fotó megtekintése

Hol: abodi.it