A Celeni nyári kollekciója minden testalkatra gondol

2020. július 13.
Minden nő nagy kihívásnak érzi, ha valamilyen fontos alkalomra készül, legyen az esküvő, esetleg más hivatalos vagy privát összejövetel: mit vegyen fel?

A megoldás legyen egyedi szett, ami később is szuperül kihasználható. A Celeni most olyan ötletet kínál – mielőtt a virágmintapánik elfogna bárkit is –, ami azok számára is elérhető, akik a főkollekcióból eddig nem tudtak vásárolni.

A Celeni nyári minikollekcióját minden testalkatra tervezték, így bárki tud választani magának egy szerethető, vagány, kortalan és elegáns szettet. A márka tudja, hogy a maxiszoknyák a legtöbb nőt leveszik a lábukról, de idén mindenképp szerették volna, hogy tudatosan olyan darabokat válasszunk, amit sokkal többször ki lehet használni. Nem beszélve arról, hogy a midi az új maxi!

A kollekciók darabjai bátran keverhetőek, legyen a sort párja a top, vagy a szoknyának a blézer, és egy saját kis csipkefelsővel is szuper lesz. A márka azt üzeni, ne féljünk a minták és színek keverésétől, monokróm vagy színes, mindenképp menő lesz!

10 fotó megtekintése

Fotó: Vanda Demeter

Ezt már láttad?