Mád a Mákban

2013. február 20. |

Egyedülálló borok és különleges ízek táncát tapasztalhatják meg az ínyencek a Mák étteremben egy héten keresztül.

A tokaji borvidék borászaiból álló Mádi Kör a Mákban mutatkozik be február 20-án, csütörtökön. A Demeter, Szepsy, Orosz és Lenkey pincészetek boraihoz a Mák fiatal séfje, Tálas Kata készít exkluzív fogásokat, amelyeket egy héten át kóstolhatnak meg a vendégek. Tálas Kata hihetetlenül korán, 25 évesen dolgozhatott a Michelin csillagos séf, Heston Blumenthal éttermében, a Hind’s Head-ben.

Ezúttal a tokaji területre leginkább jellemző borok, az Aszú, a Szamorodni, a száraz Furmint köré építi a fogásokat és azok zamatához igazítja a precízen megtervezett ízeket: „Friss és minőségi alapanyagokból álmodtuk meg az exkluzív menüsort. A tervezés zsinórmértéke az volt, hogy a világ egyik leghíresebb borvidékéről származó tételeknek méltó kíséretet biztosítsunk.”

Még több Magazin

Férfisztorik: szabadság, szerelem, újrakezdés Demeter Endre

Férfisztorik: szabadság, szerelem, újrakezdés

Csak egy levél, de benne van az élet börtön

Csak egy levél, de benne van az élet

Ezek Magyarország felfedezésre váró, titkos tavai Gyilkos-tó

Ezek Magyarország felfedezésre váró, titkos tavai