Megjelent az áprilisi Marie Claire

2019. március 13.
Natalie Portman már a Leon, a profi óta nagy kedvencünk, többször is volt már a címlapunkon, a friss interjúban arról beszél, hogy még mindig meg akarja változtatni a világot. Áprilisi számunkban a szépség került fókuszba: közel 50 oldalon mutatjuk a be a legújabb termékeket és technikákat, amelyek segítenek kihozni a legtöbbet magunkból.

Fotóriportunk témája a balettnövendékek küzdelmes élete, szerzőnk és fotósunk egészen kivételes helyzetbe került, mert bepillantást nyert a lányok mindennapjaiba. Egy zárt világ tárul fel előttünk, amelyben kilenc évig dolgoznak azért, hogy egyszer balettművészek legyenek.

Natalie Portman tiszteletet parancsoló a vásznon, és szókimondó, amikor a nők jogairól van szó. A Dior parfümjének múzsája ugyanakkor a csendes ellenállók táborába tartozik. Nem ront kivont karddal senkire, de ha olyan harcról van szó, amelyet szerinte meg kell harcolni, akkor felemeli a szavát. A francia Marie Claire újságírója Los Angelesben beszélgetett vele.

Kerekes Vica Csehországban igazi filmsztárnak számít, aki alig tud elbújni a paparazzók elől. Magyarországon (egyelőre) nem üldözik a fotósok, pedig nem először áll a kamerák elé: új filmjében, a március 14-től látható Apró mesékben puskával a kezében lép színre, mint egy westernben, pedig a történet nagyon is magyar. A színésznővel Köves Gábor készített interjút.

Hazai riportunkban azt boncolgatjuk egy kicsit, hogy miért is olyan népszerű a hiphop műfaj mostanában, mik azok a dalszövegek, amelyeket a tinik komoly arccal ismételgetnek. Mit adhatnak a fiataloknak a rapperek, és kik a műfaj új hazai csillagai?

Hány könyv kell a boldogsághoz? című cikkünkben a rendrakás japán guruja, Marie Kondo elméletét vizsgáljuk meg, miszerint a könyveket is érdemes alaposan szelektálni és egy részüktől megválni.

Áprilisi számunkban idén is emelt oldalszámmal jelentkezik a Szépség szekció, közel 50 oldalon keresztül segítünk eligazodni a legújabb termékek és módszerek között. Arcmaszkok, nemzetközi trendek, elektroshopping, szépségszimbólumok – csak néhány a rengeteg téma közül.

A Marie Claire normál méretű példányaihoz most kompakt hajkefét vagy Cosmo Teszter különszámot csomagoltunk hozzá. Válaszd a neked tetsző hozzácsomagolással a magazint az újságárusoknál.