Megjelent a novemberi Marie Claire

2019. október 10.
Egy különleges címlappal – a kilencvenes évek vezető modelljeivel – ünnepeljük az örök nőt a novemberi Marie Claire magazinban. Vámosi Viktória, Osvárt Andrea, Epres Panni és Lukács Gabi mesélnek arról, milyen volt modellkedni régen, és milyen ma. Riporter szekciónkban körbejárjuk a munkahelyi házastárs fogalmát, bemutatunk podcastereket és keressük a választ arra is, hogy miért szavaz ilyen sok nő Trumpra.

Egyre több nemzetközi márka hirdetéseiben, reklámfilmjeiben, sőt még a kifutókon is sugárzóan szép, érett modellek köszönnek vissza, akikkel az idősebb korosztály is azonosulni tud. A magyar Visage modellügynökség is felismerte ezt a trendet, és létrehozta a classic modell divízióját, ahol a kilencvenes évek vezető magyar modelljei tűnnek fel. Címlapsztárjaink – Vámosi Viktória, Osvárt Andrea, Epres Panni és Lukács Gabi – arról is mesélnek, hogy mi mindent csináltak a modellkedés után, illetve mellett.

A modellkedésnél maradva, sorra vettük azokat a sztárgyerekeket, ezúttal a fiúkat, akik a kifutókon érzik magukat leginkább elemükben. Cindy Crawford fia, Bob Dylan unokája, Pamela Anderson fia, és még bőven soroljuk a cikkben, hogy kik azok a fiatalok, akik a következő generációt alkotják a modellvilágban.

Billie Eilish jelenleg a zenei élet legizgalmasabb figurája, sorra dönti meg a slágerlistás rekordokat, pillanatok alatt elkapkodják a jegyeket a koncertjeire, és ugyanilyen gyorsan fogynak el a nevével fémjelzett kollekciók darabjai is. Az interjúnk szerzője tartott is egy kicsit a vele való találkozástól, mert elég különc figura, de végül arra jutott, hogy Billie messze a leglazább ember, akivel valaha találkozott.

A többszörös szexuális zaklatási vádak, a nőknek címzett megalázó beszólások és a női jogokat sokszor semmibe vevő politikai döntések ellenére Donald Trump még mindig számíthat a nők szavazataira. Riporter szekciónk cikkében annak jártunk utána, hogy miért.

Független, intelligens, izgalmas nők, akik úgy döntöttek, hogy főállásuk mellett időről időre mikrofon elé ülnek, hogy kis költségvetésű, de annál nagyobb erejű beszélgetésekkel szórakoztassák a publikumot – ők a podcasterek. Cikkünkben öt podcast készítőit mutatjuk be.

„Nem kell sok minden a boldog élethez” címmel olyan magyar nőket mutatunk be, akik – részben a japán Marie Kondo hatására – úgy döntöttek, hogy minimalizálják az őket körülvevő tárgyakat. A felesleges holmik eltávolítása pedig az életük minden területére jó hatással volt.

A munkahelyi házastárs jelensége nem új keletű, és nem is egyenlő a munkahelyen kialakult viszonnyal. A párkapcsolatunknak kimondottan jót tehet, ha az irodai környezetben is megtaláljuk az igazit.

Idén is meghirdettük az Avonnal közös pályázatunkat, amelyben olyan segítőket díjazunk, akik részt vesznek a mellrák elleni küzdelemben. Most bemutatjuk a pályázat nyerteseit, és olyan férfiakat, akik támaszként álltak párjuk mellett.

Divatoldalainkon már tél van, extravagáns fazonú, skandináv motívumokkal díszített pulóverekbe, kardigánokba, kabátokba burkolózunk. A szépség rovatban négy különböző stílushoz ajánlunk parfümöket, az üdítően természetes parfümökön át a cukorkaillatúakig.

Úti célunk most Skócia, ahol minden olyan harsogó zöld, titokzatos, és nyugalmat árasztó, mint ahogy azt a látványos mozifilmekben látni szoktuk.

A normál méretű magazinhoz most NIVEA deót csomagoltunk, próbáld ki a NIVEA legújabb illatát!