Megjelent az áprilisi Marie Claire + Marie Claire Beauty

2020. március 11.
45 oldalas Beauty melléklettel, szívhez szóló történetekkel és egy exkluzív fotósorozattal jelentünk meg. A címlapról régi kedvencünk, Emily Blunt tekint ránk.

Emily Bluntot a férje, John Krasinski rendezte Hang nélkül 2 bemutatója kapcsán kerestük meg, de a színésznő az új filmen túl mesél Brooklynról, Hollywoodról, és arról a beszédhibáról is, amely meghatározta az életét. A magyar sztárok közül a mindenben a humort kereső Bánki Gergely lett Köves Gábor újságíró beszélgetőpartnere, akit a színházba járók tabudöntögető előadásokból, a tévénézők leginkább A mi kis falunkból ismerhetnek.

A lap látványos képsorozattal indul: egy többszörös World Press Photo-nyertes spanyol független fotós, Daniel Ochoa de Olza egy ősi tavaszváró ünnepről készített felvételeket, amely fiatal lányok és pompás virágok körül forog. Mesélünk egy kilencfős női különítményről is, tagjai nemrég indultak útnak Magyarországról Kongóba, hogy egy reménytelen helyzetbe került afrikai asszonynak segítsenek. Felemelő élményekben és mélypontokban is volt része az önkénteseknek, akik azt is elmondják, hogy miért pont Afrikába mentek segíteni.

Zimre Zsuzsa annak igyekezett utánajárni, hogy a magyarok valóban nagyon szabadosan értelmezik a házastársi hűséget, ehhez elbeszélgetett megcsaltakkal és félrelépőkkel is. Azt mondta, hogy ehhez a cikkhez nem volt nehéz megszólalókat találnia. Szakemberek és a problémát közelről ismerők is nyilatkoztak Kinback Szilviának egy másik cikkben arról, hogy mi a teendő, ha egy férfi meddő. Dr. Roska Botond vakságot megszüntető génterápiájának köszönhetően pedig ma már minden korábbinál többet tudunk a szemünk világáról. A neurobiológussal, akinek korszakalkotó módszerével már vak embereket is kezelnek, Gazsó Orsolya újságíró beszélgetett.

Divatbazárjainkban a szezon legfontosabb kiegészítőit mutatjuk be, nagy divatanyagainkban pedig a nyolcvanas évek erőt sugárzó darabjait, illetve a tavaszi szélben sejtelmesen libbenő, romantikus ruhákat. Belestünk az online fitneszapplikációk és -videók színes és pörgős világába, ahol kezdőknek, bombaformában lévőknek, kismamáknak és a minimalista testmozgás híveinek is kínálnak személyre szabott megoldásokat. A lap záróoldalain a frissen préselt ivóleveket éltetjük egy most megjelent könyv kapcsán, és Peruba utazunk a Peter’s Planet bloggerével. Szűcs Pétert – bár természetesen a Machu Picchut is megnézte – elsősorban a Titicaca-tónál élő csodálatos emberek és közösségek nyűgöztek le.

A lapon belül, ahogy tavasszal mindig, ezúttal is megtalálod Beauty mellékletünket. Híreket, érdekességeket, a legizgalmasabb tavaszi–nyári szépségtrendeket 45 oldalon át.

Szinte felsorolni is lehetetlen, hogy a szépségápolás hány aspektusát érintik a cikkek, említsünk csak meg néhány fontosabbat: írunk a kézműves, a natúr, a vegán, a cruelty-free és az anti-aging tulajdonsággal bíró szappanokról, kiderítjük, milyen újítások várhatók idén a mindenmentes szépségápolásban és azon túl, kalandozunk a gyógyfüvekből és esszenciális olajokból készült ájurvédikus szépségkencék világában, meghallgatjuk Törőcsik Franciska színésznő trükkjeit, és több oldalas anyagban, ábécé sorrendben mutatjuk be az innovatív kozmetikai összetevőket.