Az új Toyota PROACE CITY VERSO bemutatja: Marie Claire Fotópályázat & Kiállítás nyertesei

2020. április 17.
Tágítsd ki a teret! fotópályázatunkra több mint 900 pályamű érkezett, amelyek közül szakmai zsűri választotta ki a 20 legizgalmasabb sorozatot. Íme a nyertesek!

TÁGÍTSD KI A TERET!

Idén is szerettünk volna lehetőséget adni a profi és az amatőr fotósoknak, hogy pályázatunkon megmutathassák tehetségüket, és olyan fotósorozatot készítsenek, amelyen keresztül bepillanthatunk dinamikusan változó, mozgalmas, új lehetőségekkel teli világukba, hogyan feszegetik saját határaikat, hogyan lépnek ki a komfortzónájukból.

Felhívásunkra több mint 900 pályamű érkezett, amelyek közül szakmai zsűri választotta ki a 20 legizgalmasabb sorozatot.

A zsűri által legjobbnak ítélt pályaművek és nyereményeik:

  1. helyezett: Csákvári Péter (nyereménye bruttó 300 ezer forint)
  2. helyezett: Varga Marietta (nyereménye bruttó 200 ezer forint)
  3. helyezett: Lang Nándor (nyereménye bruttó 100 ezer forint)

A legjobb 20 sorozatból a közönség is szavazhatott kedvencére a marieclaire.hu-n 2020. április 6. és április 12. között. Összesen 2306 szavazat érkezett. A legtöbb szavazatot Csákvári Péter fotósorozata kapta, így a közönségdíjat is ő viheti haza, amely egy két napra szóló kétszemélyes voucher a THERMAL HOTEL VISEGRÁD**** SUPERIORBAN

A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt fotósorozatokat kiállításon mutatjuk be az Allee-ban (1117 Bp., Október huszonharmadika u. 8-10.). A kiállítás megtekinthető augusztus 27. 19 órától szeptember 6. 22 óráig.

Az eseményről bővebben ITT kapsz infót!

A pályázat fő témáját jelentő, Tágítsd ki a teret! gondolkozásmód tökéletesen ráillik a főtámogató Toyota modellere is, hiszen ez a vadonatúj családi autó tökéletesen alkalmazkodik a mozgalmas mindennapjainkhoz. Rengeteg teret kínál akár 7 utasnak, mégis dinamikus és modern formavilágot képvisel.

Bővebb információt ITT találsz!

Radisics Milán fotóit a galériában a képre kattintva éred el!

12 fotó megtekintése

Fotó: Radisics Milán