Kipróbáltuk: a titkokat rejtő Krémmánia Beauty Boxot

2021. május 07.
A tizedik Krémmánia Beauty Box, amely rekordidő alatt talált gazdára idén is, olyan termékeket rejtett, amelyeket a Krémmánia csapata a tudatos és a koreai bőrápolás jegyében válogatott össze, és amelyek lefednek egy alap hatlépéses arcápolási rutint.

A koreai vonalon

A koreai arcápolási rutin jó ideje egyre népszerűbb nálunk is, ami nem véletlen. A koreai márka, a Cosrx Good Morning Low pH arclemosó gélje igazi alaptermék. Nem is kell mondanunk, hogy minden valamirevaló arcápolás alapja, ha a bőrünket rendesen megtisztítjuk, hiszen így készítjük elő a bőrünket a többi lépéshez. Az arclemosó alacsony pH értéke miatt alaposan, de kíméletesen tisztítja a bőrt. A lemosáshoz mindjárt találunk a dobozban egy szuper ökotudatos megoldást is: az Annabelle Minerals mosható sminklemosókorong csomagját. De maradjunk még a koreai vonalnál, igaz, ugorjunk a rutin végére: a Mizon Joyful Time esszenciális maszk az egyre felkapottabb hatóanyag, azaz a csigakivonat miatt ideális száraz és problémás bőrre. A fátyolmaszkok nagy rajongójaként is azt mondhatjuk, hogy tényleg megbízható módon viszi be a szükséges nedvességet a bőrünkbe. De maszkból találunk még a boxban kedvünkre valót. A Garnier Ampulla Textilmaszk erejét a görögdinnye-kivonat és a hialuronsav adja, ettől aztán nemcsak hidratált, de feszes és üde is lesz a bőrünk. A legnagyobb kedvenc pedig a szintén koreai Secret Key Pink Racoony arc- és szemkörnyékápoló hirdogél tapasz. A szem alatti karikákra, puffadtságra és irritációra biztosan állítjuk, hogy a legjobb választás, hatóanyagai a damaszkuszi rózsa-, a citrus- és az aranykivonat.

kremmania-beauty-box

A szérumok ereje

A korai arcápolás mellett az utóbbi évek nagy slágere a szérumok és esszenciák használata az otthoni arcápolásban is. Azt persze nehéz eldönteni, hogy kinek melyik válik be a legjobban, de most volt lehetőségünk kipróbálni többfélét is. Az Estée Lauder Micro Essence Skin Activating Treatment Lotion esszencia egy szérum és egy tonik közti átmenet: tökéletesen ápolja a bőrt, és mélyre hatol. Nem utolsósorban pedig isteni az illata. A Kiehl’s Clearly Corrective Dark Spot Solution szérum inkább azoknak ajánlott, akik öregségi foltokkal küzdenek, halványítja az elszíneződéseket és tiszta C-vitamin-tartalmának köszönhetően gyorsabban és direktebben hat. A márka még két használatra elegendő mintát is elrejtett a dobozban, a Kiehl’s Hydro-Plumping Re-texturizing Serum Concentrate a fáradt és fakó arcbőrre jó választás, és gyendéd összetételének köszönhetően a szemkörnyéken is használható. Vízhiányos bőrre az Officina Hydra Concept Hyaluron Serum és Booster használatát ajánljuk, hialuronsav-tartalmának köszönhetően képes a bőrne szívni a vizet, és a ráncaink is egyből halványabbak lesznek. A hialuronsav jótékony hatásairól már többször is írtunk. Végül, de nem utolsósorban jöhet egy slágerhatóanyag, a niacinamid. A Revox Just Niacinamide szérum a bőr faggyútermelésére hat, megerősíti a bőrünk védőrétegét és a bőrhibákat is javítja. Ha már a szérumoknál tartunk, azt ne felejtsük el, hogy nem dörzsöljük, sokkal inkább paskoljuk. Ugye? (Cikkünket ITT olvashatod el.)

kremmania-beauty-box

Mit rejt még a doboz mindezeken felül? Mert még mindig nem volt vége… Három különlegességet, ami nagy kedvenccé vált. A magas paradicsom és C-vitamin-tartalma miatt kedvelt Ilcsi Paradic-Vit pakolást, amely gyulladáscsökkentő és pórusösszehúzó, a Neutrogena Bright-Boost bőrmegújító arcradírt AHA-hámlasztóval és természetes gyöngyökkel és a tökéletes fényvédőt, az Eucerin Oil Control napozókrém-gélt, amely kis kiszerelésben bárhova velünk utazhat.

Nézd meg a videót is!

Mi már alig várjuk a következő Krémmánia Beauty Boxot! Addig még tesztelünk és kenegetünk… Te pedig látogass el a Krémmánia oldalára!