Tóth-Szántó Krisztina: A szezon színe-java

2024. szeptember 05.
Itt az ősz, és ismét megjelent a Marie Claire nyomtatott formában is. Legújabb lapszámunkról, amelyben a divat került fókuszba, olvassátok el főszerkesztőnk, Tóth-Szántó Krisztina üzenetét.
Tóth-Szántó Krisztina Marie Claire 2024/5

Ahogy az évszakok, a divattrendek is folyamatosan váltják egymást. Igaz, hogy az ősz már nem annyira ősz, és az indián nyár is később köszönt be, de a naptár szerint már beléptünk az új szezonba. Szeptemberi lapszámunk trendajánlójából megtudhatod, mely irányzatok, színek, minták és anyagok határozzák meg az őszt. Izgalmas rétegzések, szokatlan sziluettek veszik át a főszerepet, de ahogy mindig, most is akadnak nagy visszatérők. Alig várjuk, hogy finom szövetekbe, puha kötöttekbe és hosszú kabátokba burkolózhassunk.

De a divat nem csak a trendekről szól: a legnagyobb divatházak fontos társadalmi ügyeket is a zászlajukra tűznek. Tarts velünk Ghánába, hogy megismerd a Prada és az ENSZ Népesedési Alapja által létrehozott Fashion Expressions: the Stories She Wears elnevezésű programot, amely fiatal nőknek nyújt motivációt, segítséget és lehetőséget, de bemutatjuk a Dior 2024-es Art of Color fotópályázatának nyertesét, Chia Huangot is, aki hónapokig lakott együtt egy édesapával és két autizmussal élő fiával. A tajvani fotós finom kompozícióival, gyönyörű fényeivel és empatikus megközelítésével két kis művész világába kalauzol el minket.

Mindezeken túl vadkempingezni invitálunk, eláruljuk, milyen buktatói lehetnek a mozaikcsaláddá válás folyamatának, Eva Longoriával és Puskás Samuval pedig exkluzív interjút olvashatsz.

Színes és izgalmas témákat gyűjtöttünk össze, épp amilyen színes és izgalmas őszre vágyunk!

Marie Claire 2024/5 Eva Longoria

Marie Claire 2024/5 Eva Longoria

Címlapfotó: Fernando Sippel

Főszerkesztő portré
Fotó:
Zsólyomi Norbert
Styling: Balogh Viktória
Smink:
Kiss Csilla
Haj:
Radván Simon
Ruha:
COS

A legújabb lapszámot ITT találod!