Brasch Bence Mit gondol? podcast

Mit gondol? podcast – Brasch Bence az érzékenységről

2024. június 20.
Egy szó és egy ember, akinek ez a szó az életében különösen fontos. A Mit gondol? podcast vendége Brasch Bence, akivel az érzékenységről beszélgettünk.

A Mit gondol? podcast negyedik évadában ismét hozunk egy szót, egy fogalmat és keresünk hozzá egy olyan embert, akinek a véleménye valamiért különösen fontos és releváns a témában. Lukács Luca ebben az évadban is havonta új epizóddal vár titeket. A legújabb epizód vendége ezúttal Brasch Bence színész, a Vígszínház társulatának tagja, akivel az érzékenységről beszélgettünk és akivel a Marie Claire legújabb lapszámában is olvashattok interjút.

A legújabb epizód vendége ezúttal Brasch Bence színész

A legújabb epizód vendége ezúttal Brasch Bence színész

A sztereotípiák szerint egy férfi nem férfias, ha felvállalja az érzéseit vagy gyengének mutatkozik. Pedig valljuk be, mi nők kifejezetten vonzónak találjuk, ha egy férfi tud beszélni az érzéseiről és nem fél sebezhetőnek mutatkozni. 

Brasch Bence Mosonmagyaróváron nőtt fel az édesanyával és a nővérével. A szülei korán elváltak. Talán az, hogy több nő volt az életében és a hagyományos férfikép, apakarakter nem volt jelen, eredményezi, hogy kifejezetten empatikusnak tartja magát és odafigyel a saját és a számára fontos emberek érzéseire is.

Bence mesélt nekünk az interjúban arról, hogy számára mit jelent az érzékenység, hogy ez a tulajdonsága hogyan segíti őt a hivatásában és hogy mindez hogy működik a magánéletében. 

Fotó: Szalontai Zoltán

HALLGASD MEG A BESZÉLGETÉST VAGY NÉZD MEG A YOUTUBE-ON!

Kövesd a Mit gondol? Instagram- és Facebook-oldalát is!

ELÉRHETŐ MÉG

 iTuneson, Spotifyon, a Google Podcasts-on és RSS-en is!