Marie Claire Podcast: Nyugimese – Bohoczki Sára olvassa fel a gyerekeknek szóló Koronavírus című mesét

2020. április 24.
Színészeket, szinkronszínészeket és kulturális nagyköveteket kértünk meg, hogy olvassanak fel egy-egy olyan történetet, ami szerintük segíthet egy kicsit kiszakadni néhány percre a valóságból.

Mindannyiunknak szüksége van a mesékre, főleg a bizonytalan időkben. Ezért színészeket, szinkronszínészeket és kulturális nagyköveteket kértünk meg, hogy olvassanak fel egy-egy (vagy akár több) olyan történetet, ami szerintük segíthet egy kicsit a gyerekeknek és a nagyobb gyerekeknek is kiszakadni néhány percre a valóságból.

Bohoczki Sára színész egy nagyon különleges mesét olvas ma fel nektek: Elizabeth Jenner, Kate Wilson és Nia Roberts Koronavírus címmel – Alex Scheffler rajzaival illusztrált – mesekönyvet írt a legkisebbeknek a vírusról, ami segít megérteni, hogy miért fordult fel hirtelen a világ körülöttünk. A kötetet Rét Viktória fordította magyarra, és ingyenesen letölthető a Pagony felületéről ITT. Azt javasoljuk, hogy indítsátok el a podcastot, és nézegessétek végig a kedves rajzokat a könnyebb megértés érdekében!

Hallgassátok meg!

 

 

PODCASTUNK ELÉRHETŐ ITUNES-ON, SPOTIFY-ON
és a GOOGLE PODCASTS-ON IS!

RSS

IRATKOZZ FEL!

A YouTube-on is megtalálod a meséket!

Fotó: Horváth Judit

A korábbi meséket ITT találjátok!