Diane von Furstenberg menő Google Glass kereteket tervez

2014. június 12.
Diane von Furstenberg, az amerikai dizájner 13 új keretet tervezett a Google Glasshoz, amik bebizonyítják, hogy a modern technológia is lehet trendi.

Manapság sokan pusztán a divat kedvéért hordanak hatalmas lencséjű, vastagkeretes szemüvegeket, amiért korábban viselőjüknek még az „okostojás” jelző, az osztályterem első padja, és többnyire kiközösítés járt. De szerencsére most már az okos az új szexi, miért ne lehetne hát egy olyan technológiai csoda, mint a Google Glass is trendi?

 

Az amerikai dizájner, Diana von Furstenberg 13-féle keretet, illetve lencsét tervezett a Google mindentudó szemüvegéhez, melyek között van szivárványszínű lencse, egyszerű, barna keret, és az ikonikus Aviator forma is felbukkan. Furstenberg egyébként már régóta rajongója a Google Glassnak: egy 2013-as tavaszi divatbemutatóján is viselték már modelljei.

A 64 éves tervező az Elle.com-nak így nyilatkozott a technika iránti rajongásáról:„Elég öreg vagyok ahhoz, hogy elmondhassam magamról, hogy még táncoltam a Studio 54-ben, de elég fiatal ahhoz, hogy ne maradjak le a digitális forradalomról!”

A divatos és szuperintelligens szemüvegeket június 23-ától lehet majd megvásárolni a Google Glass és a Net-a-Porter weboldalakon, igen borsos, 1600 dolláros árakon.