Megérkezett a Superga és a Versus Versace kollaborációja

Szeretjük, ha két szuper márka összefog és közös alkotásuk eredménye mondjuk egy ikonikus lábbeli. Már elérhető a Superga X Versus Versace speciális kiadás.

Ránézésre vidám, energikus, felvéve kényelmes, imádnivaló. A hagyományos formáját megtartva, a pamutvászon felsőrésszel, vastag gumitalppal rendelkező Superga tornacipő egy színes, újratervezett külsőt kapott a Versacetól, játékos nyomatokkal.

A két olasz márka együttműködésének eredménye Superga X Versace Versus cipő, ami  egyébként a Versace fiatalos vonalának, a Versus 2014 -es őszi, téli kollekciójának része.

A cipő oldalán továbbra is a Superga márkajelzés található, de a másik márka előtt tisztelegve a hátsó, sarok részen a Versace felirat díszeleg. Az első bemutatott darabon a klasszikus ókori Görögország ihlette motívumok kaptak egy kis színezést, de remélhetőleg folytatásként még több mintával fog bővülni a kapszulakollekció. Az enyhén lázadó életérzést biztosító cipő ára 150 dollár, világszerte elérhető a két brand márkaboltjaiban és online is rendelhető.