Alexander Wang a H&M-nek tervez

2014. július 16.
Idén novembertől Alexander Wang monogramjával lesznek elárasztva a H&M polcai. A népszerű divattervező már megosztott néhány részletet Instagram rajongóival, többek között egy bokszkesztyű alakú kulcstartóról és egy, a monogramjával borított jógamatracról is.

Novembertől a H&M-ben, a márka jó szokásához híven ismét egy híres divattervezővel való együttműködéséből született, exkluzív ruhadarabok és kiegészítők várják a divatínyenceket. Ezúttal Alexander Wang, az amerikai divattervező álmodott a H&M-nek egyedi darabokat, amikről néhány részletet már Instagram rajongói előtt is felfedett.

A kollekció november 6-án érkezik a boltokba, és egyelőre még nem sok részletet lehet tudni róla, de annyi biztos, hogy vásárolhatunk majd bokszkesztyű alakú kulcstartót, illetve a tervező monogramjával ellátott strandpapucsot és jógamatracot is. Wangra alapvetően a fiatalos stílus és a letisztult formák jellemzőek, szereti a fekete színt, így elképzelhető, hogy a H&M polcain is ilyen darabokkal találkozhatunk majd. Alexander Wang előtt egyébként olyan tervezők működtek már együtt a márkával, mint Stella McCartney, Isabel Marant vagy Versace.