Hűsítő testpermetek a kánikula ellen

2014. július 25.
A kánikulában az egyik legrosszabb a kellemetlen, ragadós érzés a bőrünkön. A testpermetek ilyenkor nagy barátaink lehetnek, nem csak mert hűsítenek, hanem mert akár a közérzetünket is javíthatják. Pont, mint a mai favoritjaink, a Vanita új, kristályos arc -és testpermetei.

Testünket és lelkünket is felfrissítik a Vanita új, kristályos arc -és testpermetei. A hűsítő, és persze szigorúan illatanyag-mentes permetek tökéletesek sminkalapnak vagy smink fixálásához, de még stresszoldóként és antidepresszánsként is hatásosak. 

Tigrisszem tartalmú arc-, és testpermet:
A tigrisszemnek jó hasznát veszed, ha épp stresszes időszakod van, de fájdalomcsillapításban is a segítségedre lehet.

Zöld fluorit tartalmú arc-, és testpermet:
A fluorit hasznos lehet, ha vizsgára készülsz, vagy ha nagyobb kihívás előtt állsz, mert segíti az összpontosítást, a gondolkodást, a tanulást és a tévedések tisztázását. 

Kék napkő tartalmú arc-, és testpermet:
A napkő jó választás lehet, ha szeretnéd zsebre tenni szó szerint – a jókedvet. Ez a kis kő ugyanis kedélyjavító és antidepresszáns, segít úrrá lenni a félelmeken és az aggodalmakon.

Rózsakvarc, hegyikristály és ametiszt tartalmú arc-, és testpermet:
Ez a háromféle kristályból álló permet szinte minden helyzetben jó társad lehet. Javítja az érzékelést, az intuíciót és a megérzést. Élénkít és vitalizál, jó közérzetet teremt, elősegíti a belső stabilitást.