Lemosható dizájnertetoválások

2014. augusztus 06. |

Szerencsére mára már sok dizájner felismerte, hogy egy tetoválás szuper kiegészítője lehet stílusunknak, de nem feltétlenül szeretnénk, hogy örökre szóljon. Ezért is alkották meg a vicces és egyedi, lemosható tetoválásokat.

Szendrey Gabriella grafikus és Hoffmann Petra, a Stilblog alapítója különösen vidám közös projektbe vágott: néhány hónap gondolkodás és tervezés után elkészült a TATZ első hazai ideiglenes designer tetoválás-kollekciója. A nemzetközi design berkekben méltán népszerű műfaj hazai képviselője a lányok szellemiségét tükrözi – olyan kiegészítőt hoztak létre a hétköznapok számára, melyek nyomban mosolyt csalnak az arcokra. A TATZ kollekciója összesen 20 mintával indult, a négy mintát tartalmazó tematikus szettek darabjai kettes csomagban is elérhetőek. Az ideiglenestetoválások természetes anyagból készülnek, biztonságosak és nem károsak az egészségre, 3-4 napig remek minőségben maradnak fent a bőrön.

A mókás tetoválásokat megrendelhetjük a TATZ webshopjából, de nem sokára a NON+ Madách téri márkaboltjában, a Szimpla Design Shopban és az Insituban is kaphatóak lesznek.

Szólj hozzá te is!

Még több Napi design

Lámpa lett az ikonikus szójaszósos halból hal

Lámpa lett az ikonikus szójaszósos halból

Díjat nyert a magyar dizájnlámpa Horváth Zsuzsa

Díjat nyert a magyar dizájnlámpa