Lemosható dizájnertetoválások

2014. augusztus 06.
Szerencsére mára már sok dizájner felismerte, hogy egy tetoválás szuper kiegészítője lehet stílusunknak, de nem feltétlenül szeretnénk, hogy örökre szóljon. Ezért is alkották meg a vicces és egyedi, lemosható tetoválásokat.

Szendrey Gabriella grafikus és Hoffmann Petra, a Stilblog alapítója különösen vidám közös projektbe vágott: néhány hónap gondolkodás és tervezés után elkészült a TATZ első hazai ideiglenes designer tetoválás-kollekciója. A nemzetközi design berkekben méltán népszerű műfaj hazai képviselője a lányok szellemiségét tükrözi – olyan kiegészítőt hoztak létre a hétköznapok számára, melyek nyomban mosolyt csalnak az arcokra. A TATZ kollekciója összesen 20 mintával indult, a négy mintát tartalmazó tematikus szettek darabjai kettes csomagban is elérhetőek. Az ideiglenestetoválások természetes anyagból készülnek, biztonságosak és nem károsak az egészségre, 3-4 napig remek minőségben maradnak fent a bőrön.

A mókás tetoválásokat megrendelhetjük a TATZ webshopjából, de nem sokára a NON+ Madách téri márkaboltjában, a Szimpla Design Shopban és az Insituban is kaphatóak lesznek.