Az AnnaAmélie valóra váltja a divatálmaidat

2014. augusztus 08.
Az egyedi táskákat és ékszereket készítő AnnaAmélie-nél nem ismerik a lehetetlent. Rovatunk mai főszereplője, Alíz például tetoválását szerette volna viselni a táskáján, a tervező, Oláh Anna pedig nem csak az áhított darabot alkotta meg, de még egy ajándék nyaklánccal is meglepte barátnőjét.

Az Oláh Anna keze munkáját dicsérő egyedi, bőrből készült AnnaAmélie táskák és ékszerek önmagukban is nagyon különlegesek, de Anna nyitott arra is, ha valaki igazán személyessé szeretné tenni kiegészítőit. Így váltotta valóra barátnője, Alíz elképzeléseit is, aki tetoválásának körvonalait szerette volna táskáján is viselni. 

„Az ötletet a tetoválásomból merítettem: van egy whippetem (kis angol agár) az Alíz csodaországban pedig a nevemtől függetlenül is az egyik legkedvesebb mesém, így ezt a kettőt vegyítettem az alkaromon. Mikor táskáért indultam, nem a polcról szerettem volna leemelni egy darabot a showroomban, hanem teljesen személyre szólóra vágytam, így elkezdtünk tervezgetni, majd mikor megtudtam hogy lehet gravírozni is a bőrre, nem volt kérdés, és a tetoválásom kontúrját válasszam.” – meséli Alíz.

Ráadásul a táska mellé egy kis meglepetés is járt neki, amit Anna nem mindennapi alapanyagból készített el: „A táskához meglepetés gyanánt kaptam egy nyakláncot is, ami nem csak az ott visszaköszönő gravír miatt egyedi, hanem azért is , mert velős csontból készült, ahogy a táskán lévő táblácska is!”

Így váljon valóra mindenki divatálma!