Itt az első Swarovski-kristályokkal borított jacht!

2015. február 19.
Swarovski-kristályokból álló csillárok, aranyozott csempék, szökőkutak és baldachinos ágyak, valamint egy spa és egy moziterem - elkészült világ első, kifejezetten nők számára kialakított luxusjachtja!

Lidia Bersani, interiortervező rendezte be a világ első női luxusjachtját, a ‘La Belle’-t (magyarul: szépség), ami 80 méter hosszú és 12 egyszerre személy elszállásolására is alkalmas. Elkészítésekor természetesen a legexkluzívabb anyagokat, úgy mint aranyat, selymet, szőrmét és rengeteg Swarovski-kristályt használtak a hajó dekorálásához.

„A jacht jellegzetes Bersani-stílusban van berendezve: romantikus és otthonos. Fehér, bézs és arany színek dominálnak a szobákban, a berendezés pedig rendkívül pazar és kényelmes.” – mesélte a tervezőnő, aki egyelőre még nem tud pontos árat mondani a hajóért.

A hatszobás jachthoz tartozik hidromasszázs medence, szauna, infraszauna, hideg- és melegkabin, több szökőkút, konditerem, külső jacuzzi, egy kandallóval rendelkező könyvtár, szépségszoba, diszkóterem, de egy moziterem is helyet kapott az egyébként egy milliárdos üzletasszony számára tervezett hajón.

Nektek hogy tetszik?