Itt az első Swarovski-kristályokkal borított jacht!

2015. február 19. |

Swarovski-kristályokból álló csillárok, aranyozott csempék, szökőkutak és baldachinos ágyak, valamint egy spa és egy moziterem - elkészült világ első, kifejezetten nők számára kialakított luxusjachtja!

Lidia Bersani, interiortervező rendezte be a világ első női luxusjachtját, a ‘La Belle’-t (magyarul: szépség), ami 80 méter hosszú és 12 egyszerre személy elszállásolására is alkalmas. Elkészítésekor természetesen a legexkluzívabb anyagokat, úgy mint aranyat, selymet, szőrmét és rengeteg Swarovski-kristályt használtak a hajó dekorálásához.

“A jacht jellegzetes Bersani-stílusban van berendezve: romantikus és otthonos. Fehér, bézs és arany színek dominálnak a szobákban, a berendezés pedig rendkívül pazar és kényelmes.” – mesélte a tervezőnő, aki egyelőre még nem tud pontos árat mondani a hajóért.

A hatszobás jachthoz tartozik hidromasszázs medence, szauna, infraszauna, hideg- és melegkabin, több szökőkút, konditerem, külső jacuzzi, egy kandallóval rendelkező könyvtár, szépségszoba, diszkóterem, de egy moziterem is helyet kapott az egyébként egy milliárdos üzletasszony számára tervezett hajón.

Nektek hogy tetszik?

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Napi design