Gazdira váró papírkedvencek lepték el az Allee-t

2015. március 24.
Az Allee Bevásárlóközpontban gombszemű kedvencek papírból készült másai néznek ránk esdeklően, a gazdisodás reményében. Néhányan már sikerrel is jártak, de akad még jó pár gyönyörűség, aki az igazira vár!

Nagyon aranyos kezdeményezésbe botlottunk hétvégén, amit azonnal kedvenc ügyeink közé emeltünk! Az Allee a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság Állategészségügyi Szolgálatával, valamint a Noé Állatotthon Alapítvánnyal karöltve olyan tüneményes kutyáknak, cicáknak és nyusziknak keres szerető gazdit, akik már nagyon régóta várnak arra, hogy az Illatos úti menhelyről egy meleg családi fészekbe kerülhessenek. Ennek érdekében az állatokról készült fotók életnagyságú képeivel zsúfolták tele a bevásárlóközpont második emeletét.

A 30 szőrmók egy rövid leírással és papír önmagával mutatkozik be az Allee-ban, és szerencsére akad közülük olyan, aki már gazdára is lelt. Ha szeretnél kedvencet, de úgy érzed a kirkatok között figyelő papírpajtásokat nem neked szánta az ég, ne aggódj, a menhelyeken rengetegen várnak még arra, hogy éltreszóló barátaid lehessenek.