Akciófigurák könyvmolyoknak

2015. március 25.
Az igazi könyvmolyok, akiknek a lányos babák túl sekélyesek, vagy a harcos katonák túl erőszakosak, most végre valóban nekik készült játékokkal mulathatnak. Híres írók figurái kicsiknek és nagyoknak!


Mindig is arról ábrándoztál, hogy egy kellemes teapartin csevegj Jane Austennal, Oscar Wilde-dal és Williams Shakespeare-rel a brechti epikus színház elidegenítő effektusairól? Megkérdeznéd Shakespearet, hogy tényleg ő írta a műveit, vagy fognád Edgar Allan Poe kezét, miközben a borzongató Az Usher-ház végét olvasod? Most megteheted! Vagy legalábbis eljátszhatod. Mindössze néhány dollárért már hozzá lehet jutni a híres írókat mintázó figurákhoz, amiket egy irodalomrajongó olyan szenvedéllyel gyűjthet, mint egyesek a képregényeket, vagy a bélyeget.

De a híres irókat formázó játékfigurák egyébként szuper ajándékok lehetnek a koraérett unokaöcsiknek -és húgoknak is, akik ráuntak már a Barbie babákkal való bevásárlásokra, és tini nindzsa teknőcökkel való hadakozásra. Itt szemezgethetünk a bábukból, érdemes figyelni az extrákra is, Shakespeare mellé például penna és könyv is jár!