Szikrázó színek a Furla új kollekciójában

2015. április 03.
A Furla 2015-ös tavaszi-nyári kollekciójának darabjai játékosan ötvözik a színeket és a grafikus mintákat - mindezt a dinamikus elegancia jegyében.

A Neo-Pop művészeti mozgalomból merített inspiráció hatására élénk színek tükröződnek a Furla új kollekciójában: a hibiszkusz narancsszín, az óceán kék és a nap sárga mellett a fehér, a szürke és a bézs finom árnyalatai is felbukkannak a márka új darabjai között, melyek remekül ellensúlyozzák az erősebb, sziporkázó színeket.

Ezt a motívumot fedezhetjük fel az új Furla Twist modelljének változataiban, melyeket a colour- block színkombinációkon túl a fém felső keret és a bőrből szőtt belső zseb tesznek még egyedibbé.

A Furla Spy hátitáska pedig azoknak a trendkövetőknek készült, akik szeretik a modern eleganciát képviselni reggeltől estig. Letisztult körvonalak, puha nappabőr, mini vagy macro lemezkékkel díszítve. Ez az új Furla Spy bag.

A tavaszi szezonban újként üdvözölhetjük az Alice modellcsalád új tagját, az Alice Tote táskát is, mely az időtlen stílusosság és a bőrökkel való finom kézműves munka jelképe a Furla 2015-ös tavaszi/nyári kollekciójában.