Elsősegély doboz szerelmi bánatra

2015. április 14.
Mind tudjuk, mennyire sajog egy összetört szív, és valószínűleg mindannyiunknak megvannak a bevett módszerei annak összetapasztására. Melanie Chernock dizájner összeállított egy ötletes elsősegély dobozt a legalapvetőbb kellékekkel.

Milyen jó is lenne, ha bármilyen szívfájdalomra létezne egy gondűző pirula, és egy kegyetlen szakítás után is olyan egyszerű lenne talpra állni, mint elmúlasztani a fejfájást. Ezzel a gondolattal játszott el Melanie Chernock dizájner is, aki egy klasszikus orvosi kistáskát töltött meg szerelmi bánatra szánt gyógyszerekkel.

Az elsősegély csomag tartalmazza a legalapvetőbb és legnépszerűbb darabokat, hiszen kinek ne esne jól egy kis csoki a szomorúság mélypontján, és persze ki ne áztatna el egy esőerdőnyi zsebkendőt könnyeivel? De került a dobozba vodka és egy gondűző, lélekemelő fürdőhöz való habfürdő és gyertyák is. A legfontosabb elem azonban valami olyasmi, ami nem látható, nevezetesen a humor. Chernock játékos táskája rávilágít, hogy semmi sem segít jobban a kedvünkön, mint mikor a legkilátástalanabb helyzetekben is képesek vagyunk nevetni.


Via Melanie Chernock