Tavaszi táska bumm!

2015. május 07.
Finom tapintású alapanyagok, frissítő színek és a szezon must-have kiegészítői: megérkezett a Coccinelle tavaszi-nyári kollekciója!


A márka legújabb kollekciójában a nagyvárosi nő legkedveltebb fazonjai kerültek fókuszba: sportos mégis nőies hátizsákok, retro lenyomatos, élénk színű bucket bag-ek, ellenállhatatlan clutchok és az ikonikus B14, amely nem csak elegáns, de sportos outfitekkel is remekül kombinálható.

A táskák és kiegészítők legfontosabb alapanyaga a magas minőségű Saffiano bőr, amely puhaságának és kellemes tapintásának köszönhetően nem csak gyönyörű, de időtálló kiegészítőként is funkcionálnak.

A színpaletta az óceán fényűző tónusaitól, a forró piroson és smaragd zöldön át a finom pasztelekig mind a tavasz és közeledő nyár szemetgyönyörködtető árnyalatait prezentálja. De a lényeg még mindig a részletekben rejlik: a láncpántos válltáskák, aranyszínű csavar alakú szegecsek, apró, geometrikus lapok és rojtok modern, sikkes és könnyed külsőt kölcsönöznek a legújabb kollekciónak.