Extrahatásos fekete szappan

Nemcsak gyönyörű ébenfekete színe, hanem jótékony hatása miatt is kedvencünkké választottuk az ötödik szülinapját ünneplő Manna Natúr Kozmetikum Ében Arctisztító Szappanát.

Fotó: Gróf Annamária

A szappan szokatlan színének titka az orvosi szénpor, amelyet Ázsiában már évszázadok óta a legjobb arctisztítóként tartanak számon. Elsősorban zsíros, pattanásos bőr ellen hatásos, hiszen segíti a faggyúmirigy-működést. Ezen kívül még tartalmaz hidratáló extra szűz olívaolajat, tápláló szezámolajat, bőrápoló kókuszolajat, habosító ricinusolajat és vitamindús sheavajat is. Csak arra vigyázz, hogy jól öblítsd le az arcodról, mert a gyönyörű ébenfekete szappan a hófehér törülközőkre kevésbé jótékony hatást fejt ki…

A Manna Natúr Kozmetikum éppen születésnapjára értesült róla,hogy elnyerte a legnagyobb európai minősítő szervezeteket tömörítő COSMOS német tagjának, a BDIH-nak a COSMOS Natural és COSMOS Organik minősítését huszonnégy termékére. A Manna az első magyar cég, aki a BUAV és a Cruelty Free International által is elismert, garantáltan állatkísérlet-mentes kozmetikai márka.

„Az ötödik születésnap megünneplése egy olyan alkalom számomra, amiről hat-nyolc éve még nem is álmodtam. Rendkívül büszke vagyok az elért eredményre, és a közel száz munkatársamra, akikkel több millió embernek tudunk közösen olyan testápolási alternatívát nyújtani, ami kíméli a testet és a környezetet is” – mondta Varga-Darabos Andrea, a Manna alapító-tulajdonosa.