Káprázatos sminkek a Mercedes-Benz Fashion Weekről

2015. szeptember 18.
A héten minden figyelem New Yorkra összpontosul, hiszen kezdetét vette a Mercedes-Benz Fashion Week, melynek immár hagyományosan hivatalos sminkese a Maybelline New York.

Az elmúlt pár napban a nagyszerű divatbemutatókon tekinthettük meg a legújabb, 2016-os tavasz/nyári kollekciókat, melyeket Maybelline sminkmesterei által megálmodott egyedi és látványos sminktrendek tettek még különlegesebbé.A Wes Gordon és a Chromat show-n a Maybelline New York vendég sminkmestere, Dominique Samuel, a  Cushnie et Ochs bemutatón GATO, a Jason Wu show-n pedig a Maybelline New York nemzetközi sminkmestere, Yadim volt a vezető sminkmester. 

Jason Wu

A 2016-os Jason Wu tavasz/nyári sminktrend az üde fiatalos, friss természetes sminket ötvözi a merész és modern vörös ajkakkal. Yadim ezt az árnyalatot „Wu Vörös”-nek nevezi, mivel egyedülálló módon alkotta meg a Maybelline rúzsok korábbi árnyalataiból.

Chromat

A Chromat show-ra Dominque-ot a “jövő erős női” ihlették- sportosak, aktívak, dinamikusak. A bőrük az intenzív edzésnek köszönhetően harmatos, ragyogó, ezáltal hangsúlyozva az atlétikusság és a finom nőiesség tökéletes kombinációját.

Wes Gordon

A Wes Gordon divatbemutatón az üde, friss megjelenés dominált, melyet Dominque hangsúlyos szemöldökkel és lágy kontúrokkal kombinált.