iPhone töltő dizájnerretikülbe építve

2015. szeptember 21.
Rebecca Minkoff, a divatvilág Steve Jobsa már régóta próbálja trendivé tenni a technikát. Ezúttal egy telefontöltős bőrcsodát álmodott meg.

A Case-Mate-tel karöltve alkotta meg ezeket a különleges kiegészítőket a híres tervező. Az egyik darab egy kis telefontok – 120 dollár az ára – amiben beépített telefontöltő található, de van még pénztárca is, ami mandula, fekete és kobalt színekben készül.

Rebecca Minkoff készített még vállon átvethető, rojtos kistáskát is, amiben gondosan kialakított mobiltároló is van, és olyan iPhone 6 tartót, ami hozzáférhetővé teszi a kijelzőt. Ha valaki az Androidra esküdne, nyugodjon meg, a táska Galaxy S6-tal is működik. És persze mindegyiket lehet tölteni a divatos bőrkiegészítőkben.

A tervező egyébként nem csak a tölthető kiegészítőkön keresztül szeretne felszállni a technológia robogó vonatára. Például az Apple Watchban is rengeteg lehetőséget látnak, ezért menő kígyóbőrhatású és mindenféle más szíjakat terveztek hozzá. 

„A technológia a Rebecca Minkoff márka DNS-ében van.” – adta a stílszerűen tudományoskodó magyarázatot a szóvivő, Uri Minkoff. „Ahogyan a hordható technológia fejlődik, egyre többet kéne beszélnünk arról, miként tehetjük a vásárlók mindennapjait egyszerűbbé. Hisszük, hogy napjaink egyik legkritikusabb pontja a kapcsolattartás, a tölthető kiegészítők pedig sokat segíthetnek ebben.”