Hidratáló kezelés őszre

2015. október 11.
Októberi lapszámunk Beauty Extra mellékletének kezeléseiből következik egyik nagy kedvencünk, amit mi magunk is leteszteltünk...


Profimédia – Red Dot

Békefi Dóra
fotós

Ilcsi hidratáló kezelés irritált, érzékeny bőrre

Kinek ajánlják a kezelést?
Az Ilcsi Szépségmanufaktúra egyik legfontosabb alapelve a személyre szabott bőrápolás, így ezt a kezelést személyesen nekem ajánlották, de mindenki másnak is jót tehet, akinek vízhiányos, érzékeny vagy akár rozáceára hajlamos a bőre, és mindazoknak, akik a természetes szépségápolást részesítik előnyben.

Mit éreztem a kezelés alatt?
A manufaktúra munkatársai részletes, alapos kikérdezés és bőrvizsgálat után javasolnak megfelelő terápiát, és mivel az arcon belül is különbözhet a bőrünk állapota, más-más szérummal, illetve pakolással dolgoznak a kezelés alatt. Az én bőrömet először egy nagyon finom illatú, almás-citromos arcolajjal tisztították, majd alkoholmentes kövirózsatonikkal tonizálták az arcomat. Ezt követte a csipkebogyós-kukoricás arcradír, majd „helyspecifikusan” karotin extra és kövirózsazselét tettek fel pakolásként az arcomra és a nyakamra. De nem csak az arcomat kényeztették. A szemem köré frissítő és feszesítő flavonoid extra pakolást kaptam. Végül karotin extra habkrémmel átmasszírozták az arcomat és a nyakamat, a hatóanyagokat pedig elektrokozmetikai szerkezettel juttatták a bőr mélyebb rétegeibe. Mindent összevetve igazi kényeztetőfutamnak éreztem a szépségprogramot, isteni illatokkal, ráadásul mindeközben minden összetevőről megtudhattam, milyen jótékony hatással bír, sőt kisebbfajta fizikatovábbképzésben is részesültem.

Eredmény:
Nagyon elégedett voltam, nem véletlenül. A kezelés után határozottan hidratáltabb, üdébb, ráadásul tisztább hatású lett az arcbőröm. A legszebb az egészben, hogy a helyszínen javasolt szérum használatával ezt az eredményt azóta is sikerül fenntartanom.

A márkáról:
Az Ilcsi termékei a legtöbb natúrkozmetikumokat kereső számára jól ismertek, mindig friss gyümölcsökből, zöldségekből, gyógynövényekbők készülnek szigorú natúrkozmetikai eljárások szerint. Az Ilcsi Szépítő Füvek történetében újabb komoly lépcsőfokot jelentett az első, saját tulajdonú szépségszalon megnyitása. A manufaktúra magasan képzett szakemberei a legújabb professzionális szolgáltatásokat állították össze, amelyekhez természetesen a már jól ismert gyógynövény-, gyümölcs- és zöldségalapú natúrkozmetikumaikat használják.

A kezelés ára:
12 000 Ft

Bővebb infó:
http://szepsegmanufaktura.hu