A novemberi lapszám a 100. Marie Claire – Ünnepeljetek velünk!

2015. október 13.
Egy kis ízelítő az október 13-án megjelenő novemberi lapszámunkból. Tartsatok velünk – ez az év legvastagabb, legtartalmasabb lapszáma!


Ünnepi, novemberi lapszámunkban összegyűjtöttük az elmúlt évek kedves-emlékezetes anyagai, fotói és riportjai közül jó néhányat – nézni is öröm, mennyi mindenre lehetünk büszkék.

Hajdú D. András exkluzív fotóriportja egy kongói városba kalauzol, ahol Therese nővér a régió legnagyobb forgalmú kórházát irányítja példás derűvel és rendkívül hatékonyan.

Megvizsgáljuk, vajon a táplálkozási divatok és étkezési stoptáblák mikor vették át az irányítást az életünk felett, és hogy lehet, hogy sokszor a legfontosabb baráti kapcsolatainkat és társas eseményeket áldozzuk be az „egészséges táplálkozásért”.

Gazdag, extrahosszú @Work mellékletünkben olyan párokat kérdezünk, ahol a nők nagyon is ambiciózusak, elhivatottan és kitartóan dolgoznak, ráadásul felelős pozíciót töltenek be. Szakemberekkel beszélgetünk arról, mikor érdemes széket, munkahelyet, akár országot váltani – ők pedig elmagyarázzák, miért fantasztikus, hogy a karriert már nem lentről felfelé haladva lehet és kell elképzelni, hanem oldalirányba is. „Nem létra, hanem mászóka” – mondják. Hazai kutyabarát munkahelyekre is ellátogatunk, kicsit utánaszaglászunk, vajon igaz-e, hogy a négylábúak jelenléte a morált, a hangulatot és a teljesítményt is alaposan felturbózza (igaz).

A szezon legjobb sminkjeiről, frizuráiról, szettjeiről és kiegészítőiről sem feledkezünk meg: látványos szemkihúzások, pirospozsgás arcok, szédítően jó táskák és cipők, finom és elegáns öltözékek közül választhatjátok ki a nektek leginkább tetszőt – persze nem csak az irodába.

Remek tippeket adunk, hogyan tudunk a legkellemesebben és a leghatékonyabban regenerálódni egy-egy igazán húzós időszak után, és annak is utánanézünk, hogyan tudjuk a kora reggeli órákból a lehető legtöbbet kihozni.
És ha kipihentük magunkat, feltöltődtünk, és a tükörbe nézve is elégedettek vagyunk: irány a mesés Azori-szigetek, ahol bálnákat bámulunk, nagyokat kirándulunk és hajózunk, hogy aztán egy álomszép londoni loftban eldőlve pihenhessük ki a 100. Marie Claire magazin minden izgalmát.