Vidám színek ősszel is

2015. október 21.
Az EN I H O R N őszi-téli táskakollekciójának köszönhetően már nemcsak a mély, őszi tónusok, de az üde virágminták szemet gyönyörködtető varázslata is új élettel és finom stílusossággal tölti fel a hűvös hétköznapokat.

 

Az első E N I H O R N kollekció 2013-ban született, Milánóban – így indultak útjukra és fejlődtek tovább az azóta ikonikussá vált alapdarabok.

Az utazások során és a hétköznapokon egyaránt ideális partner, nagy mérete és izgalmas vonalai alapján is beazonosítható GYM, amelynek később kistestvéreként keletkezett az apróbb termetű, mégis praktikusan kihasználható JIMMIE.

Mindketten főszerepet kapnak az idei szezonban is: a GYM még mindig a napraforgó sárgájában, valamint bársonyos karamellben és paprikapirosban tündököl, míg a JIMMIE klasszikus feketében, kombinált fekete-bézsben, stílusos kekiben, ellenállhatatlan aranyban és élénk meggypirosban is újjászületik.

A laptop- és verhetetlen eleganciájú, alkalmi táskaként is tökéletes JULIA is visszatér, ezúttal kifinomult bézsben és fátyolos szürkében – apró és rafinált kiegészítő táskája külső és belső zsebként, valamint láncon, válltáskaként is funkcionál.

A mindennapok igazi alapdarabjának és valódi kedvencnek ígérkezik a méretében és vonalaiban is modern shopper, a HOLLY, a kollekció debütáló sztárja.

A kis méretű, mégis kiválóan terhelhető táskák minden alkalomhoz és napszakhoz passzolnak: a MINIMINI báját és a PIGGY elbűvölő sikkjét most egyedülálló virágmintás bőr alapanyaga fokozza, ez utóbbi nyomott kígyómintás, keki színű, az esőnek is ellenálló, hasított bőr kiadásban és leheletfinom pasztell rózsaszínben köszönti a fagyos szezont.

A kollekcióért kattints a képre!


Fényes és matt, virágmintás és egyszínű kombinációk, letisztult és izgalmas formák, terhelhetőség és könnyedség, praktikum és elegancia – az E N I H O R N sokoldalú táskakollekciójában a modern finomság és a színekkel teli, egyedülálló játékosság kel életre, amely a hideg hónapok minden szürkeségét elfeledteti velünk.

www.enihorn.com