Sztárokkal nyitotta meg kapuit a Kiehl’s

2016. február 16.
Végre hazánkba is megérkezett a patikai hagyományokon alapuló Kiehl's, amelynek legelső üzlete klasszikus gyógyszertárként nyitotta meg kapuit 1851-ben New Yorkban. A világhírű márka nagyszabású megnyitón mutatkozott be, ahol Szekeres Nóra kalauzolta el a megjelenteket a növényi összetevőket magas koncentrációban tartalmazó bőrápolási termékek világába. Az eseményre hazánk sztárjai is ellátogattak: Vágó Réka, Szegedi Kata és Fenyvesi Zoli is régóta rajong a márkáért.

New Yorkból indult hódító útra a gyógyszertári hagyományokon alapuló, kivételes minőségű bőr- és hajápoló termékeket kínáló Kiehl’s, amely már Magyarországon is elérhető. Bár nincs a világon két egyforma Kiehl’s üzlet, mindegyik magában hordozza a márka gazdag gyógyszertári hagyományait. A Westend City Centerben található boltban is a vásárlók igényeinek megfelelő, kellemes környezet és gyógynövényekben gazdag, természetes összetevőket magas koncentrációban tartalmazó bőrápolási termékek a fogadják a betérőket.

„Nagy örömünkre szolgál és büszkeséggel tölt el minket, hogy Magyarországon megnyitottuk az első Kiehl’s üzletet, a WestEnd City Centerben. A 185 éves gyógyszertári örökségünkhöz és három generáción átívelő családi hagyományainkra való tisztelettel arra törekszünk, hogy Budapesten is a vásárlóink abban a magas fokú szolgáltatásban és szakszerű ingyenes bőrkonzultációban részesülhessenek, mint bármelyik más Kiehl’s üzletben a világon. A budapesti Kiehl’s csapat örömmel áll a rendelkezésükre” – mondta el megkérdezésünkre Géró Zsuzsanna, a Kiehl’s hazai brand managere.

A hivatalos megnyitón részt vettek a márka hazai rajongói Szegedi Kata, Vágó Réka, Fenyvesi Zoli is, aki kedvenc testápolójából rögtön be is szerzett egyet.

A Kiehl’s budapesti üzletében is visszaköszönnek a New York-i gyökerek, az ikonikus berendezések és motívumok, mint például a márka jelképévé vált csontváz, Mr. Bones. Az üzlet továbbá állandó lehetőséget nyújt ingyenes bőrkonzultációra is.