Polka Dog: szupercuki kutyaholmik

2016. március 07.
Pöttyös nyakörvek és pórázon végigfutó mókusok, azaz higítatlan cukiságba mártott kutyakiegészítők. Nagyjából ez a Polka Dog. Az egyedi és vidám holmik között mindenki találhat kutyája személyiségéhez illőt, és persze (kár lenne tagadni) mi, gazdik is nagy örömünket leljük a trendi darabokban.

Persze a kutyák nem épp az aktuális trendek követéséről híresek, de ez még nem azt jelenti, hogy ne viselnének szívesen csodás, színes kutyaholmikat. (Arról nem is beszélve, hogy az én Lujza névre hallgató törpetacskóm eksztatikus örömöt lel a nyakörvéhez tartozó biléta megrágcsálásában.) Attól meg senki nem lesz rossz állattartó – sőt – ha szeretné, hogy kedvence személyiségéhez illő, jópofa nyakörvben és pórázzal koptathassa a flasztert. És itt jön képbe a Polka Dog.

„Ha nincs Woody kutya, Polka Dog sincs… Mióta az eszemet tudom, mindig is voltak kutyáink, így magától értetődő volt, hogy a gyerekeim életéből sem maradhat ki az élmény, milyen egy kutyával felnőni. Így érkezett meg a családba Woody kutya a négy gyermekünk mellé ötödiknek, egy 30 éve dédelgetett vágyamat teljesítve be ezáltal (gyerekkorom óta szerettem volna egy ír szettert). Neki próbáltam találni egy igazán hozzá passzoló nyakörvet és pórázt, sok helyen keresgéltem, de valahogy sehol nem leltem rá az igazira. Így inkább megcsináltam neki én. Majd a család kutyáinak is. Meg a barátokénak… Valahogy így indult a Polka Dog.” – meséli a legvidámabb kutyaholmik megálmodója, Regényi Virág.

A Polka Dognál persze nem csak a személyre szóló stílusról van szó, hanem a minőségi alapanyagokról és a gondos elkészítésről is. “Ha valakinek fontos, hogy saját maga, a környezete, az otthona stílusos, egyedi legyen, akkor a kutyája miért ne lehetne az?” – teszi fel a jogos kérdést Virág.

“Ha unalmasak a boltokban kapható egyszínű, vagy nem túl különleges mintájú pórázok és nyakörvek, ha a gazdi úgy gondolja, szeretnének kitűnni a tömegből, nálunk tucatnyi mintából lehet választani, de egyedi elképzeléseket is megvalósítunk. Sokszor a gazdikkal közösen tervezzük meg, mi állna a legjobban a család négylábú tagjának, figyelembe véve a kutya színét, jellemét, korát, nemét, de akár azt is, hogy kint, vagy lakásban tartózkodik-e többet!?”

Szóva, ha valaki szeretné meglepni négylábú pajtását egy szuper ajándékkal (mert megérdemlik), akkor bátran forduljon Virághoz és a Polka Doghoz.