Meglepetés kutyákra szabva

2016. március 21.
Legyen az egy finom falat, vagy egy új játék, a kutyánk lelkes csaholása garantált. Pontosan ezt kínálja egy új hazai szolgáltatás.

Magyarországon egyedülálló és kreatív módon meglepetés dobozokat készít kutyáknak a Goodiebox. A 3-6 különböző meglepetéssel (táp, snack, játék, kiegészítő, higiénés termék, vitamin) érkező dobozok tartalma havonta változik.

Jelenleg kétféle doboz rendelhető, valamint extra meglepetéssel kedveskednek a születésnapos kutyáknak. A termékek válogatásánál figyelembe veszik a kutya méretét és életkorát, és ennek megfelelően gondosan válogatott, prémium termékeket juttatnak el hozzánk.

A webshop mindig hónap elején nyílik és pár napig tart nyitva, ebben az időszakban lehet rendelni. Körülbelül 10 napos határidővel csomagolnak, a dobozokat ezt követően szállítják ki, ingyenesen. A webshop nyitvatartási szakaszairól értesítést posztolnak a Facebookon.

Szerkesztőségünk már tesztelte a szolgáltatást, mindhárom kutya teljes mértékig elégedett volt (ahogy ezt a fotók is bizonyítják).