Világvárosokba hív a TEZENIS új kollekciója

2016. március 24.
Az új TezenisBasic kollekció a világ legtrendibb térképe, ahol a nőiesség, az elegancia és a stílus találkozik egymással. A Basic kollekció melltartói a leghíresebb világvárosok neveit viselik: Párizs, London , Madrid, New York, Lisszabon és Milánó.

Az utazás, mint az ihlet értékes pillanata, a Basic vonal, amely jelen van a világ fővárosaiban és reprezentálja a Tezenis kozmopolita lényegét. A sokféle melltartó modell széles választékban, amelyeket a világ trendteremtő nagyvárosai ihlettek: a nude-tól a fekete-fehérig, a legmenőbb árnyalatokon át minden megtalálható köztük.

Beutazni az egész világot, mindössze egy másodperc alatt, kiválasztani a tökéletes darabokat, majd egy gyors pillantás a tükörbe. A bandeau modellt ugyancsak egy metropolisz ihlette: a Milánó melltartó a világ divatháza előtt tiszteleg, ahol a legmenőbb boldog órákat töltheted, miközben ezt a darabot viseled.

Egyik sikkes kanyar a másik után: a Róma melltartó a nőiességet szimbolizálja, fekete vagy fehér szuper push-up darabok formájában, amelyeket push-up Los Angeles ihletett.

A Párizs balconette melltartó romantikus csipke részletei a la vie en rose hangulatát idézik, míg a Lisszabon háromszög melltartó frissessége a végtelen nyárét. A Tezenis felfedezőútra hív ezekre a helyekre és még sok más tájra.

A Tezenis a teljes basic kollekciónak egy speciális online útmutatót szentel, amelyben stílustippeket ad arra, hogyan kombináljuk a különböző modelleket. A 2.0 a barátod lesz, aki elkísér erre az egyedülálló és hihetetlen utazásra!