A legszuperebb esküvői ajándék

2016. április 13.
A legújabb panyizsuzsi limitált szériás flaska-mécses kollekció azonfelül, hogy a környezettudatos gondolkodást ötvözi a dizájnnal, a régi palackpostákhoz hasonlóan megőrzi a pillanat varázsát is. Éppen ezért lett nálunk a nap kedvence!

Panyi Zsuzsi az üveg szenvedélyes rajongója, az ékszerek mellett rendszeresen jelentkezik design tárgyakkal is. Rendkívül fontos számára a harmónia, a kifinomult formatervezés és a környezettudatos gondolkodás.

Pár évvel ezelőtt mutatta be az első flaska-mécsest: a vissza nem váltható borosüvegek újrahasznosításával készített egyedi grafikával ellátott mécseseket. Legújabb kollekciója szintén vissza nem váltható üvegpalackokból készül. Az elegáns megjelenés és a letisztult formavilág semmit sem változott, azonban a mécseseket most személyre szabja, hogy egy nyáresti esküvőt vagy egy baráti találkozót felejthetetlenné tegyen. Az esküvői mécsesek beragyogják az ünnepi vacsorát, majd otthon, mint különleges tárgyak újra és újra emlékeztetnek a felejthetetlen pillanatokra.

A flaska-mécsesekre kívánság szerint többféle, rövid felirat kerülhet. „Orsolya és Barnabás”, „Kati és Roland”, de van lehetőség általános „Édes otthon”, „Boldogság” vagy cégeknek számára márkázott feliratokra is. A mécsesek külső és belső dekorációként is használhatóak, a fényes-matt felületek játékával harmonikus részei a monokróm enteriőröknek, de rusztikus terítékeknek is.