Megjelent a májusi Marie Claire!

2016. április 14.
Kilenc éves lett a Marie Claire Magyarországon, és az évfordulót egy extrán tartalmas lapszámmal ünnepeljük. 31 oldalas Shoes First melléklet, exkluzív interjú Mads Mikkelsennel, a címlapon pedig Drew Barrymore.

A legtöbben hollywoodi szupersztárként ismerik címlapsztárunkat, miközben a szépségiparban már komoly üzletasszonyként tartják számon. Drew Barrymore – többek között – arról beszél az interjúban, hogy megtanulta felállítani a fontossági sorrendet, és mások idejét is tiszteli.

Nagy büszkeségünk, hogy Mads Mikkelsen exkluzív interjút adott nekünk, szerzőnk Skype-on érte el a dánok első számú színészét.

Hazai interjúalanyunk ebben a hónapban Petruska András, A Dal idei felfedezettje. Ott van minden fesztiválon, rendszeresen koncertezik, és az első nagylemezén is túl volt, amikor megmérettette magát a tévéshow-k világában.

Riporter szekciónkban azokkal a nőkkel foglalkozunk, akik a közösségi oldalakon büszkén pózolnak az általuk elejtett afrikai nagyvadak mellett – miközben a dühös internetezők legszívesebben velük végeznének. Egyre több a női vadász világszerte, és az új generáció tagjai az őket ért kritikára inkább további provokálással válaszolnak. Egy magyar vadász véleményét is megkérdeztük a nemzetközi jelenséggel kapcsolatban.

Aki látta a Spotlight című filmet, valószínűleg lenyűgözte az oknyomozó újságírók munkája, hazai riportunkban azt mutatjuk be, hogy hogy dolgoznak a magyar tényfeltáró újságírók.

Diplomás szerelmek című cikkünkben arra keressük a választ, hogy tényleg annyira fontos-e a nagyjából azonos szintű végzettség a párválasztáskor. De mi a helyzet, ha bizonyos társadalmi tendenciák miatt erre egyre kisebb az esély?

Ha divat, akkor cipők minden mennyiségben – 31 oldalas Shoes First mellékletünkben mindenki megtalálja a kedvencét: a világ és a szezon legelragadóbb cipőit gyűjtöttük össze.

Szépség terén a haj van középpontban, tippeket és termékeket ajánlunk ahhoz, hogy a hajunk hogyan és mitől lesz egészséges és erős, a frizuránk pedig laza és játékos.

Utazás & Gasztro rovatunkban Indiába látogatunk, állandó fotósunk, Erdőháti Áron hozott csodaszép képeket és ellenállhatatlan recepteket Kerala több városából.