3 hamisítatlan stílustipp Olivia Palermótól

2016. április 15.
Időnként mindannyiunk számára dilemmát jelent eldönteni, mit is viseljünk. Ebben segít most Olivia Palermo, a világ egyik legmenőbb kortárs stílusikonja.

Olivia, aki 2015 ótal a MAX&Co. márka nemzetközi stílusnagykövete azt vallja, hogy az igazi styling a kreativitásról és a különböző minták vagy anyagok kombinálásáról szól. A cél pedig mi más, mint a tökéletes ruhatár, amely segít, hogy minden nő a legjobb formáját hozza.

1. Az APA szabály – Arányok, Paletta és Anyagok

A tökéletes styling a gondosan megalapozott darabokon, a hangsúlyos színeken és kiegészítőkön múlik, amelyeket újra és újra magabiztosan kombinálhatunk: „A ruhatár összeállításának lényege tényleg arról szól, hogy megtaláljuk a megfelelő arányokat, színpalettát és azokat az anyagokat, amelyek illenek testalkatunkhoz” – mondja Olivia. „Nagyon fontos, hogy minden helyzetben maradj önmagad és magabiztos. A mindennapjaidba, pedig vigyél egy kis színt, amivel feldobhatod hangulatod!

2. Ne csapongj, maradj hű!

Tekintettel arra, hogy a kortárs divat egyre sebesebb léptekben halad, az évszakok pedig – az őrült időjárásnak köszönhetően – szinte egybeolvadnak, a Max&Co. alapelvévé vált, hogy minden egyes divatbefektetésből a lehető legtöbbet segítsen kihozni. „Azt gondolom, hogy a MAX&Co. minden egyes kollekciójában vannak olyan alapdarabok, amelyek a tavaszból vagy a nyárba vagy akár az őszbe is átrepíthetnek. Olyan rendkívül változatos kínálatból lehet választani ” – mondja Olivia. „Szeretem a bő szárú nadrágot, amely nagyon sokoldalú: lehet blúzzal viselni, illetve garbóval, egy oversize mellénnyel kiegészítve. Ezt nevezem én örök, hű darabnak.”

3. Vedd stílusosra összeállításod!

Dobd fel a szettedet, vedd stílusosra a figurát… Nem számít a megfogalmazás, a lényeg, hogy egy extra csavarral és kevés igyekezettel még izgalmasabbá tegyük az outfitünket. Olivia kedvenc stílus-kiegészítője az öv. „Képes  megváltoztatni az egész alakot, ezért fontos, hogy mindig kéznél legyen, különböző színekben”.