Izgalmas kreációk a dorivisy-től

2016. május 31.
Aki ismeri Visy Dóri munkáit, az ma már nem lepődik meg azon, ha Magyarország egyik talán legizgalmasabb stílusú ötvösművésze évről évre valamilyen kuriózummal rukkol elő.

A dorivisy márka legújabb kollekciója is az egyediségre épít. A Pure Rose kollekció darabjai az idő luxusának törékenységét igyekeznek érzékeltetni, játékos formában. A nyár, a fehér homokos napsütötte tengerpart, valamint a lemenő nap fénye által inspirált ékszerkollekció prémium alapanyagokra épít. Az ékszerek tizennégy karátos rozé aranyból készültek, amelyek valódi gyémánttal illetve tahiti rózsaszín igazgyönggyel kiegészülve nyerték el végleges formájukat.

Visy Dóri új Pure Rose kollekciójában nincs két egyforma darab. A bravúrosan foglalt gyémántok minden egyes gyűrűn máshol csillannak meg, a természettől fogva is már különböző csodás tahiti gyöngyök más és más formájú arany pálcákon jelennek meg.

Minden ékszer tehát egyedi példány, kapcsolódik viselőjéhez, történeteket hordoz, amelyek az évek múltával, akár generációkon átívelő módon gazdagodva, az idő új rétegeit adják ezekhez a fizikai valóságukban örökéletű, szépségüket megőrző tárgyakhoz.

Az ékszerek egyedi megrendelésre készülnek.

Fotó: Kecskés Márton
Makeup: Kovács Viktória
Haj: Tóth Zoltán
Modell: Daphne Lehoudi

Kapcsolat: www.dorivisy.hu, Facebook/dorivisy