Imádnivaló nyári sportosság eleganciával fűszerezve

2016. július 19.
A NON+ márka 2016-os SUMMER+ névre keresztelt kollekciója kifinomultságban, eleganciában, ugyanakkor sportosságban és kényelemben méltán veszi fel a versenyt más divatházak resort, azaz a nyaralást középpontba helyező gyűjteményeivel. A SUMMER+ kapszulakollekcióval a tervező fő célja nem volt más, mint frissességet csempészni a tikkasztó nyári hőségbe.

“A kollekció létrehozásával mindezen túl az is célunk volt, hogy a ruhák az egyszerűségükön és letisztultságukon túl inspirálják a közönséget arra, hogy tervezzék tovább és alkossák meg azt a személyes nyári szettet, ami csak rájuk jellemző, amiben ők leginkább nőnek érzik magukat.” – részletezi a tervező, Kiss Sarolta. Nem véletlen tehát, hogy ezek a darabok a 2016-os tavasz-nyári, „Secret time for me” nevet viselő gyűjteményt egészítik ki, hiszen ezekkel a darabokkal magasabb szintre emelheti az önmagára fordított időt és annak minőségét mindenki.

Ahogyan a korábbi kollekció darabjaira, úgy a SUMMER+ modellekre is igaz, hogy sportos kiegészítőkkel kényelmes és laza, míg egy magassarkúval vagy egy nem hétköznapi papuccsal elegáns lesz a szett összhatása. Ez a fotókon is megjelenik, ahogyan azt Saci elárulja: “A kollekció fotózásán ezt a kettősséget koncepcióként követtük, így mindegyik darabról készült egy sportosabb/vagányabb és egy elegánsabb/finomabb hangvételű kép is, ezzel inspirálva a NON+ vásárlóit a továbbalkotásra.”

A SUMMER+ darabokat július 15-től keressétek a NON+ MOM Parkban, ahol a kollekciót alkotó hat fazon három új színben lesz elérhető. Figyelem! Az ekrü, a sárga és a világos szürke színek limitált darabszámban és csak a boltban lesznek kaphatóak, a webshopban a tavasz-nyári kollekció színeiben lehet megrendelni a SUMMER+ modelleket.