Életöröm és játékosság

2016. augusztus 29.
Pop-up store-ral tért vissza az ausztrál Crumpler márka ismét Magyarországra. A táskáit eredetileg bicikliseknek kínáló brand imdánivaló, "városi" modelljeit az 5. kerületben, a József Attila utca 24-ben nézhetitek meg közelebbről.

A stílus, a praktikum és a sokszínűség hármasa jellemzi a Crumpler táskákat, amelyek speciális modelljeit a nagyvárosi hétköznapoktól egészen a hétvégi pihenésig bevethetjük. Hordozd kényelmesen magaddal az irodát, a fotóapparátusodat vagy akár a túracuccaidat, bringázz, utazz a kedvenc táskáddal, csak tudd kiválasztani az igazit a rengeteg megbízható, praktikus darab közül!

Az eredetileg biciklisek számára kifejlesztett Crumpler több mint 20 éve megbízhatóan szolgálja az urbanista életigenlőket, csakúgy, mint a természet szerelmeseit. A kollekciók sokféle igényt elégítenek ki, közös jellemzőjük azonban, hogy a mai, aktív életformára lettek tervezve, víz és karcállóak, praktikusan építettek, kényelmesek és átalakíthatóak.
Kifejezetten fotósoknak készült a Muli, a Doozie Photo és a Proper Roady termékcsalád, amelyekben rekeszek, párnázott elválasztók és kivehető fényképezőgép tok található, hogy a felszerelés biztonságosan szállítható és a szükséges pillanatban könnyen hozzáférhető legyen.

A Red Dot Award (a megbízható minőség és design) díjas, hétvégi utazásra tervezett termékvonal, a Track Jack szintén elérhető lesz a pop-up boltban.

A márka nem csak a férfiaknak szól, a basic és professzionális termékek női vonalai mellett kimondottan hölgyeknek tervezett, városi viseletre szánt kollekciók is megjelennek a palettán, mint a Betty Blue és a hasított bőr Bavarian Boomer.

A Crumpler védjegye a sokoldalúság, minőség és időtállóság, amit a termékekre szóló 30 év garancia is képvisel. A márka megtartotta kezdeti irányelvét, amely szerint olyan táskákat tervez, amik időállóan jól védik tartalmát, legyen az egy laptop, tablet, kamera és kiegészítői vagy akár az egész, egy táskában elférő mai nomád életünk.

A Crumpler Magyarország első pop-up üzlete az előfutára szeretne lenni egy későbbi saját márkaboltnak Budapesten. A pop-up december végéig lesz nyitva és minden nap 10:00 és 20:00 óra között várja az érdeklődőket.