Időtlen elegancia és képzőművészeti motívumok

2016. augusztus 31.
Lezajlott a KATTI ZOÓB Divatház éves szabadtéri nagybemutatója –  egy egész évre szóló, ezerarcú ruhakollekció, pasztellek, ragyogó sárgák, előkelő, mély tónusok, letisztult szabásvonalakkal és ikonikus képzőművészeti motívumokkal randevúzva keltették életre a felejthetetlen divatvarázslatot a balatonfüredi Anna Grand Hotel patinás hangulatú parkjában.

Szezonokon, korszakokon és stílusokonível át a Ház 3 irányvonala, a Unique Touch, a High Street és a Timeless Elegancy 2016/2017-es Őszi/Téli, valamint 2017-es Tavaszi/Nyári kollekciója.

Az elmúlt évek ruhavonalai ezúttal is következetesen épülnek tovább – ismét főszerepet kap a Metropolis hangulat: a világváros-sikk alappilléréhez, az art deco stílushoz társul a kubizmus. Karakteres motívumok, a kör és a rombusz találkozásából megszületik a formák harmóniája és vele egy új képzőművészeti elem. Ez a minta, a konstruktivista grafika, végigvonul a kollekciókon és sokszor, különösen az erős kötött vonal, a CHANCE KATTI ZOÓB darabjai esetében, szervesen a ruhákra épülve, varázslatos kölcsönhatásba kerül a sziluettekkel. Mindez ragyogó színvariációk kíséretében valósul meg.

 

Az időtlenséghez és kortalansághoz hűséges Divatház ezúttal háromféle nőtípust választott múzsájául. A tiszta szabásvonalak a klasszikus, karcsú derekú, a sportos, kissé maszkulinabb nőt és a formálódó nőiességű fiatal lányt egyaránt életre keltik, így mostantól – a 30-40 éves generáció mellett – a 20-as éveiben járók felé is divatüzenetet közvetítenek.